2777
2789
عنوان

خانوما برای تب بزرگسال چی خوبه که قطعی جواب بده

| مشاهده متن کامل بحث + 17919 بازدید | 46 پست
عزیزم اول بگو استرس نداشته باشه ک خودش باعث میشه تبش زیادتر بشه دوماد ما پارسال  مریض شد از است ...

اگر بدونید چقدر آدم حساس و استرسی هست 

خیلی تنش داره بیش از حد نگرانه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر بدونید چقدر آدم حساس و استرسی هست  خیلی تنش داره  بیش از حد نگرانه

این باعث میشه تبش پایین نیاد انشالله ک زودتر حالش خوب بشه مایعات بده بهش 

💖و خدایی ک ب شدت کافیست💖
اسی اگه ده روزه تب داره بیماریش پیش رونده هست خطرناکه از آخرین بار که سی تی داده چه قدر میگزره یه وق ...

حدودا پنج شش روز پیش اسکن داده و ۲۰ درصد بود 

بهش قرص فاویپیراویر داد دکتر عفونی برای کروناست این قرص 

اگر تب بیشتر از پنج روز ادامه پیدا کنه نشونه درگیری ریه است همسر من داشت رفت سی تی اسکن دید درگیری د ...

دکتر. رفته عزیزم 

بهش قرص فاویپیراویر داده برای کرونا

اسکن هم رفته درگیری داره بیستا اینا

دکتر. رفته عزیزم  بهش قرص فاویپیراویر داده برای کرونا اسکن هم رفته درگیری داره بیستا اینا

با قرص درست نمیشه باید آمپول تزریق کنن لطفا پیگیر باشید عزیزم 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

همسر منم‌درگیر بود با قرص فاوپیراویر درست شد حالش

تو هفت روز اول میشه ولی بیماری که این همه تب داره و ادامه دار جواب نداده و باید رمدسیویر تزریق بشه

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

حدودا پنج شش روز پیش اسکن داده و ۲۰ درصد بود  بهش قرص فاویپیراویر داد دکتر عفونی برای کروناست ...

نمیدونم دارو های تجویزی کرونا هی تغییر میکنن به شوهر من کلی دارو و برای هر روز هم سرم داد ۱۰تا سرم که دارو های معده و ویتامین میزدن توش میگفت داروی معده به کرونا جواب داده و جلو عفونت رو گرفته البته میگفت واسه دکترهای عفونی هر ماه یه مقاله جدید تجویز دارو میاد

شوهر منم تبش پایین نمیومد دوبار سی تی کرد که متوجه شدیم پیش رونده هست مریضی اولش برای اونم ۲۰ درصد بود

انشالله که زودتر تب قطع میشه و رو به بهبودی میره مایعات زیاد بده بخوره شب هم از خواب بیدارش کن تند تند بهش آب بده

تو هفت روز اول میشه ولی بیماری که این همه تب داره و ادامه دار جواب نداده و باید رمدسیویر تزریق بشه

پس چرا دکتر همون اول رمدسیور ندادن؟؟

گفتن بالای ۳۰ درصد رو میدیم زیر ۳۰ با فاوی‌درست میشه