2777
2789
عنوان

لمینت ناخن

169 بازدید | 6 پست

اولین بار که میخوام برم چه جوریه؟ چه قدر طول میکشه ؟لازمه خودم قبلش ناخونامو یه کم سوهان بزنم و مرتب کنم ؟لمینت بهتره یا کاشت ؟

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 

نه نیاز نیس خودت ناخنکار اینکار رو واستون انجام میده معمولا اونایی که خودشون ناخن های خوبی دارند و بلندن یا ژلیش میکنن یا لمینت.... چجوری نداره کلا شبیه پلی ژل هاست با ژل واست کاور می‌کنه سطح ناخن رو. من خودم زیاد دوس ندارم ژلیش رو بهتر میپسندم . کاشت هم اگه خوب انجام بشه چرا که نه

کمترین مهربانی می تواند این باشد که در انتهای شب برای آرامش یکدیگر دعا کنیم...⁦❤️⁩🤲
نه نیاز نیس خودت ناخنکار اینکار رو واستون انجام میده معمولا اونایی که خودشون ناخن های خوبی دارند و ب ...

ممنون که جواب دادین حدودا چه قدر طول میکشه چون میخوام با شوهرم هماهنگ کنم که پیش پسرم بمونه

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

ممنون که جواب دادین حدودا چه قدر طول میکشه چون میخوام با شوهرم هماهنگ کنم که پیش پسرم بمونه

دیگه تا مانیکور انجام بده و زیر ساز بزار یکساعت و نیم. کلا دوساعت در نظر بگیر

کمترین مهربانی می تواند این باشد که در انتهای شب برای آرامش یکدیگر دعا کنیم...⁦❤️⁩🤲
دیگه تا مانیکور انجام بده و زیر ساز بزار یکساعت و نیم. کلا دوساعت در نظر بگیر

ممنون عزیزم

اگه الانم با وجود دکترای خوب برای پروتز و لیفت سینه، سینه های کوچیک و افتاده داری، بهتره یه فکری کنی!

بهت پیشنهاد میکنم نمونه کارای واقعی از عمل زیبایی سینه رو ببینی بعد تصمیم بگیری.  

https://www.instagram.com/dr.sohrabmoradi/

برای مشاوره رایگان با شماره زیر تماس بگیر:  

09127906020