2777
2789

وقتی یکی بهم میگه ازت خوشم میاد چون خوشگلی تنو بدنم به رعشه میوفته، آخه از یه طرف با خودم میگم خب این که تموم معیارش خوشگلیه یعنی اگه آرایشم نداشتم بازم به نظرش خوشگل بودم؟از یه طرفم میگم وقتی پیر شدم چی بازم دوستم داره؟

شما هم مثل منین؟چیکار میکنید؟

خب خوشکلی به تنهایی کافی نیست.

باید دلایل بهتری داشته باشه برای دوست داشتن وگرنه کلا هوس زود گذره

سوالاتی که اینجا می پرسم همش مربوط به زندگی شخصی خودم نیست. پس دنبال کشف ارتباط بین تاپیک هام نباش.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اولین معیار بیشتر ظاهره ولی اخلاق رفتاره که رابطه رو حفظ ادامه میده اولش که نمیدونه کیو چی😐

‏خیلی دلم میخواد تو مکالمه از واژه(( اشتباه به عرضتون رسوندن)) استفاده کنم ولی همیشه هول میشم و میگم گوه خورده کی گفته :|                                                                          وقتی یه اتفاق بد برای یه ایرانی میافته دو دسته وجود دارند_خودش و اطرافیانش که اعتقاد دارن چشم خورده _دشمنانش که اعتقاد دارن بالاخره خدا جوابشو داد😐😂
اولین معیار بیشتر ظاهره ولی اخلاق رفتاره که رابطه رو حفظ ادامه میده اولش که نمیدونه کیو چی😐

اره ولی من خیلی بی اعتماد به نفسم هممممش با خودم فکر میکنم بدون آرایش اگه منو ببینه نظرش چیه؟تازه با اینکه خودشم خوشگل نیست

برای انتخاب معیار اکثرشون خوشگلیه ولی برای ادامه اخلاق و رفتار خیلی مهمتره.چقدر دختر زیبا دیدم که بع ...

منم تا حالا رابطه با دوام نداشتم نمی‌دونم اخلاقم بده یا چی؟😢

منم تا حالا رابطه با دوام نداشتم نمی‌دونم اخلاقم بده یا چی؟😢

هیچی چون خودتو باور نداری فقط باید اعتماد به نفستو اوکی کنی

‏خیلی دلم میخواد تو مکالمه از واژه(( اشتباه به عرضتون رسوندن)) استفاده کنم ولی همیشه هول میشم و میگم گوه خورده کی گفته :|                                                                          وقتی یه اتفاق بد برای یه ایرانی میافته دو دسته وجود دارند_خودش و اطرافیانش که اعتقاد دارن چشم خورده _دشمنانش که اعتقاد دارن بالاخره خدا جوابشو داد😐😂
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز