2777
2789

من به شدت به این فوبیا دارم اصلا وصیت هم کردم اگه خاکم کنید لازم نیست سنگ قبر بزارید چون به شدت میترسم از این اتفاق لطفا راهکار بدین😓؟

مگه میشه😐

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وصیت کن اجزای بدنتو اهدا کنن

یا بدنتو برای تحقیق ببرن

قهرمان خودت باش🍃ترو جَدِت قسم لایک نکن عاااامو🥲🥺من لایک دوس ندارم خو☹اگه لایک کردی امیدوارم یه هفته اسهال شی و هفته دوم یُبس بشی🙃🖐🤭😁آی اَم یک عدد کاربر صلح طلب🥰

من قبلنا اینجوری بودم به مامانم میگفتم میخام وصیت کنم بعد اینکه مردم با سنگ بزنن تو سرم تا متلاشی بشه بعد خاکم کنن😐😂😂

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

نترس گلم دور ازجونت زنده هم بشی از ترس سکته میکنی😐شوخی کردم. این فکرا چیه میکنی اخه

من باردارم و بارداری خیلی سختی رو دارم میگذرونم مدام دردهای جدید رو تجربه میکنم و خیلی شرایط روحی و جسمیم سخته. میشه لطفا برام از ته قلبت دعا کنی؟ 🥺