اصلا با هم وقت نمیگذرونیم خیلی رفیق بازه تا میگم بیا همو ببینیم بهونه میاره میگم بیا بریم ی د ...
اخلاقش و پیدا کنی میشی تنها رفیقش یکم باید زرنگ باشی سیاست به خرج بدی درست میشه
از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...
چ سیاستی؟ اگه میدونی بهم بگو لطفا من خودم آدم بی اعصابیم ولی دارم رو خودم کار میکنم
باعصبانیت مشگل حل نمیشه باید نسبت به حرفاش و کاراش در زمان خودش واکنش نشون بدی بستگی به اخلاقش داره نمیشه واسه هر کس یه نسخه پیچید که
از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...
چ سیاستی؟ اگه میدونی بهم بگو لطفا من خودم آدم بی اعصابیم ولی دارم رو خودم کار میکنم
چند سالتونه هر دو