2777
2789
اصلا با هم وقت نمیگذرونیم خیلی رفیق بازه  تا میگم بیا همو ببینیم بهونه میاره میگم بیا بریم ی د ...

شاید اگه زیر ی سقف هم برید درست نشه 

سعی کن تو همین دوران نامزدی با ترفند های خاصی بکشونیش سمت خودت ولی ن با جنگ و مرافعه بلکه جوری باش که خودش برا دیدنت و وقت گذروندن باهات بی تابی کنه 

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اصلا با هم وقت نمیگذرونیم خیلی رفیق بازه  تا میگم بیا همو ببینیم بهونه میاره میگم بیا بریم ی د ...

اخلاقش و پیدا کنی میشی تنها رفیقش یکم باید زرنگ باشی سیاست به خرج بدی درست میشه 

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...
اخلاقش و پیدا کنی میشی تنها رفیقش یکم باید زرنگ باشی سیاست به خرج بدی درست میشه 

چ سیاستی؟ اگه میدونی بهم بگو لطفا 

من خودم آدم بی اعصابیم 

ولی دارم رو خودم کار میکنم

.
چ سیاستی؟ اگه میدونی بهم بگو لطفا  من خودم آدم بی اعصابیم  ولی دارم رو خودم کار میکنم

باعصبانیت مشگل حل نمیشه باید نسبت به حرفاش و کاراش در زمان خودش واکنش نشون بدی بستگی به اخلاقش داره نمیشه واسه هر کس یه نسخه پیچید که 

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...
چ سیاستی؟ اگه میدونی بهم بگو لطفا  من خودم آدم بی اعصابیم  ولی دارم رو خودم کار میکنم

چند سالتونه هر دو 

من ١٧ اون ٢٦

خوشبخت باشین عزیزم