2777
2789

عقدی ؟

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

نگرش تون رو تغییر دهید 

افکار و ذهنیت گذشته تون پاک کنید 

شما تنها نیستید این حسو از خودتون دور کنید 

نمیدونم پیر شدم یا چی ، فقط میدونم حوصله سر و کله زدن ندارم ، خیلی راحت صحنه رو ترک میکنم 🙏                        
اره

اخلاق همو پیدا کنین بیشتر باهم وقت بگذرونین از الان هر جور عادتش بدی اونجوری پیش میره

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...
اخلاق همو پیدا کنین بیشتر باهم وقت بگذرونین از الان هر جور عادتش بدی اونجوری پیش میره

اصلا با هم وقت نمیگذرونیم خیلی رفیق بازه 

تا میگم بیا همو ببینیم بهونه میاره میگم بیا بریم ی دوری تو شهر بزنیم میگه خستمه 

خستم کردع خیییییلی خسته

.
اصلا با هم وقت نمیگذرونیم خیلی رفیق بازه  تا میگم بیا همو ببینیم بهونه میاره میگم بیا بریم ی د ...

از الان اینجوری باشین که ...