2777
2789
عنوان

هفته ناجا

145 بازدید | 13 پست

خانما واسه تبریک هفته نیرو انتظامی خودم برم محل کار همسرم تبریک بگم با گل و شیرینی زشته؟یا فقط گل و شیرینی بفرستم؟

برای خودتون بیشتر زمان بذارید،درسته وقت طلاست ولی شما الماسید❤🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بفرست بابا مگه خارجه.شاید همکاراش جنبه نداشته باشن براش دست بگیرن

از هرچیزی که خوشم نیاد و مطابق سلیقه و افکارم نباشه گزارش میزنم!حتی امضات،اسم کاربریت،اعتقاداتت،و اینکه حلیم رو نمک بخوری!                                        بله من یه نی نی سایتی اصیلم که دنیا باید بر وفق نظریات گرانبهام باشه😕                                
بفرست بابا مگه خارجه.شاید همکاراش جنبه نداشته باشن براش دست بگیرن

پس با پست میفرستم دیگ 

بنظرم خونه بهتره،فضای رمانتیک گل شیرینی و مطمئنم خوشحال میشه👍😂

درسته .ممنون 

خانما کسی اگ همسرش نظامی سوال کنید بگین این کار زشته یا ن؟🙂😀

شوهر دوستم هست اگه دو دلی همون تو خونه سوپرایزش کن.محل کارشون باتوجه به شغلشون دوست ندارن اکثرا 

از هرچیزی که خوشم نیاد و مطابق سلیقه و افکارم نباشه گزارش میزنم!حتی امضات،اسم کاربریت،اعتقاداتت،و اینکه حلیم رو نمک بخوری!                                        بله من یه نی نی سایتی اصیلم که دنیا باید بر وفق نظریات گرانبهام باشه😕                                
شوهر دوستم هست اگه دو دلی همون تو خونه سوپرایزش کن.محل کارشون باتوجه به شغلشون دوست ندارن اکثرا  ...

نمیدونم والا آره احتمالا همون خونه باشه