2777
2789
عنوان

بیاین بیاین

37 بازدید | 1 پست

همه بذی های نامزد یا شوهرشون میگن گفتم من خوبی هاش رو بگم فوق العاده کاریه و خیلی هوای کارگراش رو داره هرشب بهشون زنگ میزنه ببینه کاری ندارن یا چیزی نیاز ندارن ،همیشه دستای من می بوسه و اصلا توی دعوا بهم بی احترامی نمیکنه خیلی عصبی بشه خودش رو فحش میده ،عاشق اینکه من پیشرفت کنم و همیشه همه جا پشتیبان ک من درس بخونم یا برم سرکار 🥰فوق العاده با خانوادم مخصوصا با مادر و برادرم خوبه و باهاشون رفیقه 

دستپختش هم عالیه 

تو نی نی سایت هرکی هر ویژگی ظاهری داره شدیدا اصرار داره که مردای ایرانی اون مدلی دوس دارن باشه بابا شل کن 🥴من قدم ۱۷۰و وزنم ۶۶،۲۰۰ همیشه دوست داشتم ۵۹کیلو باشم ،هر روز بدنسازی کار میکنم و میخوام با کالری شماری به هدف اولم ینی ۶۳برسم امروز ۲۵/۹/۱۴۰۰ ۶۴کیلو شدم امروز ۱۵/۱۱/۱۴۰۱ و منی که ۵۴ کیلو شدم😁

از فردا بد میشه😐😂😂😂

عاشق سربازی و موتور سواری، کاش پسر بودم حداقل این دوتا رو تجربه میکردم😢یه چپ دست باهوش🙂عاشق جنگی کردن خروس ها با فلفل. البته اگه دزدا بزارن🙃عاشق درست کردن سوت با یه خوشه گندم سبز😁انقدر فضول بودم و تو خاکا بازی میکردم موهامو تراشیدن😶همیشه در حال ولویی✌️😐 لحجه ی ما خیلی شیرینه ولی نمیدونم چرا خودمون بدمون میاد😕  یه نمونش اینه که به کثیف میگیم‌⇦پِچَل😐😐