2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ابریزش و عطسه زیادو سردردو بدن درد نمیدونم کروناس یا سرما

منم همینطورم دکترم رفتم گفت معلوم نیست کروناست یا سرماخوردگی ولی کل خانواده ام گرفتن

چند روزه مبتلا شدید؟ تست هم دادید؟ 

ما جمعه خونه مامانم بودیم، برادرم و خانواده اش از شنبه علائمشون شروع شد، من و پسرم از دوشنبه، ما تست ندادیم ولی برادرم تست دادن و مثبت بود

الهی و ربی من لی غیرک.... الهی رضا برضائک تسلیما لامرک لا معبود سواک
شما علایمت چیه‌؟

من با بدن درد شروع شد سه روز بدن درد شدید داشتم بعدش دارو خوردم و سرم زدم بهتر شد ولی الان گلوم در  میکنه و ابریزش و عطسه و سرفه دارم

چند سالشه؟ بچه ما دوسالشه تب میکنه و گلودرد داره

پسرمن ۱۰ سالشه و چون صرع داره من خیلی خیلی نگران بودم، ولی در کل بچه ها سه روزه خوب میشن، برای تب به پسرم قرص استامینوفن می دادم، یه شب تا صبح هم پیاز حلقه کردم گذاشتم کف پاش و بعد جوراب پوشید و خوابید، وقتی هم تبش بالا بود و هنوز موعد قرصش نشده بود دست چپش رو میذاشتم‌توی آب نمک ولرم

من با بدن درد شروع شد سه روز بدن درد شدید داشتم بعدش دارو خوردم و سرم زدم بهتر شد ولی الان گلوم در&n ...

من خیلی زیاد عطسه می کنم اونم با صدای خیلی بلند و با فشار و ابریزش بینی. عطسه ندارم گلوم یکم سوز می کنه ولی سرفه ندارم

پسرمن ۱۰ سالشه و چون صرع داره من خیلی خیلی نگران بودم، ولی در کل بچه ها سه روزه خوب میشن، برای تب به ...

انشالا زودتر همه خوب بشن پیاز برای چی خوبه نشنیده بودم؟

انشالا زودتر همه خوب بشن پیاز برای چی خوبه نشنیده بودم؟

برای پایین اوردن تب خیلی خوبه، تا مراحل اولیه هست سریع برید دکتر زود دارو بگیرید و خوب بشید