2789
عنوان

خواستگاری

288 بازدید | 25 پست

بچه ها یه مشکلی برام پیش اومده

بنظر شما  کسیکه دوسش دارم و خواستگارمه یبارم خواستگاری اومده و پدرم جواب منفی داده ولی الان یکسال هردومون دست دست میکنیم وضعیت بهتر شه بعد دوباره خواستگاری بیاد ولی یکسال گذشته خب بهتر شده ولی نه خیلی بنظر شما این دست دست کردن درسته یا نه بیاد و هرچی شد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه واقعا دوس دارید همو باید به پای هم بمونید

من توی فامیلمون داشتیم که ۷سال به پای هم موندن الان هم ۳ماهه عروسی کردن

من آنقدر خواستمش ک نخواستنش را ندیدم..او آنقدر نخواست ک هیچ چیز از من را ندید..
به نظرم بیاد و اصرار کنه ، ممکنه هر دو دلسرد بشید ، البته اول منطقی فکر کنید .

۴ ساله باهمیم دلسرد نشدیم منطقیم فک کردیم واقعا همو میخایم ولی پارسال همین موقع ها دوبار خواستگاریم اومد

بهانه های الکی دلش خواستگار بهتر ازین میخاد بیشتر جنبه مالی طرفو درنظر میگیره

خب خواستگارت چقدر تلاش کرده تو این یکسال 

من کاری به پدرت ندارم ولی خودت ببین چقدر مرد زندگی هست و تلاش واقعی کرده 

اگه واقعا دوس دارید همو باید به پای هم بمونید من توی فامیلمون داشتیم که ۷سال به پای هم موندن الان ه ...

میترسم پدرم باز نه بگه میگ وایسم شرایطم بهتر ازینا شه ک نتونه نه بگه نمیدونم درسته یا نه از طرفی جونمون داره درمیاد انقد صبر کردیم

واقعا خواستگار بهتر هم داری ؟ یعنی کس خاصی در نظر داره ؟

خواستگار دارم نه ک بگم بهتر ازین چون همینم اوضاعش خوبه ولی هرکدومشون یه مشکلی دارن من بیشتر جنبه اخلاقیو درنظر میگیرم

خب خواستگارت چقدر تلاش کرده تو این یکسال  من کاری به پدرت ندارم ولی خودت ببین چقدر مرد زندگی ه ...

آره واقعا ب هر دری میزنه حتی با اینکه شغلم داره ولی چون پدرم دوست داره دامادش لااقل کارمند باشه ک خیالش از درامدش راحت باشه حتی دنبال شغل دولتیم هست درسم میخونه کار خودشم میچرخونه