2777
2789
عنوان

این چه عدالتیه😐

784 بازدید | 47 پست

واقعا بعضی وقتا که فکر میکنم ببینم خدا همه ی چیزای خوب و یکجا به سری ادما داده فقط 

مثلا یکی از فامیلامون انقدر خوشگله و پوست و موی خوبی داره که همه ازش تعریف می کنن نشده کسی ببینتش و نگه چقدر خوشگله از نظر منم زیباترین زنیه که تا حالا دیدم البته خوانوادشم بی نهایت خوشگلن شوهرشم زیبا ترین و خوشتیپ ترین مرده اینارو منی میگم که همه رو زشت میبینم:/

شوهرش تقریبا پولداره و وضع مالی خوبی داره به طوری که هر چی زنش بخواد میتونه براش فراهم کنه 

از نظر سلامتیم هم خودش هم شوهر و بچش سالمن و زندگی خوب و ارومی دارن سفر زیاد میرن و چند بارم خارج رفتن جاهای مختلف 

اونوقت من 

با این سن کمی که دارم یه جای سالم برام نمونده:/

پولم که هیچ قیافه هم که هیچ شوهر خوشگلم که هیچ:/

جالبه یارو نا راضیم هست میگه وضع مالیمون خوب نیس:(

من به ارزوهام قول نرسیدن دادم🥲💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سیستم دنیا بر اساس ظلم پایه ریزی شده،همیشه باید یکی خورده بشه تا یکی دیگه بمونه

من به کسی که بر علیه جنسیت من تبعیض قائل خواهد شدزندگی نخواهم داد.اگر دنیایی که از بدن من زاده میشود به من ستم میکند، من نمیگذارم آن دنیا وجود داشته باشد

باور کن کل فامیل الان دارن منو نگاه میکنن میگن چقدر خوشبخته اما من یه شوهر سگ اخلاق دارم با یه خانوا ...

ولی اون شوهرش خیلی خوبه فامیل ماست دیگه😐😂

من به ارزوهام قول نرسیدن دادم🥲💔
باطن زندگی خودت را با ظاهرزندگی مردم مقایسه نکن

اینا حرفه چرا پس بعضیا تو زندگیشون هیچ مشکلی ندارن 😕 من انقدر از این موردا دیدم دیگه داره نظرم نسبت به این حرف عوض میشه 

میشه لطفا برای خوشبختی و عاقبت بخیریم صلوات بفرستین 🙏🏻🥲 (برای اینکه یه روز بیام اینجا بگم : بالاخره شد...)