2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده

105 بازدید | 4 پست

سلام.سه ماهه باردارم.بارداری سومم.ازاولش حالم بد بود وویار ودرد داشتم وچون ددتامسرام وهمسرم کلی وقت وانرژی میخوان اگه نتونم کارارواتجام بدم فقط گریه میکنم.اصلا شرایط روحیم خیلی داغونه.هیچ تمایلی ب غذا ندارم وازسر اجبارچیزی میخورم.حوصله هیچ ادمی روهم ندارم‌همش میگم کاش بمیرم.خیلی بی حوصلم و کی تمام بشه این روزا.هنوز شش ماه دیگه دارم تازایمان.شوهرم اوضاع مالیش اوکی تیس.چن ماهه واسه حقوق اذیتشون میکنن.اصلا درهم برهمی شدم براخودم‌حتی حال غذا درست کردن ندارم.میمونم چی درست کنم بس بیحوصلم.کسیو ندارم از عمق حال بدم باهاش حرف بزنم.همش ب خودم میگم حالا این بارداریت چی بود😔😔خیلی روحیاتم داغونه.توروخدا هم بهم انرژی بدین هم واسم دعا کنین

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ان شاءالله  چند روز دیگه ویار هات تموم میشه معمولا نیمه  ماه چهارم.وقتی حالت اشفتگی بهت دست میده دست و صورتتو با گلاب بشور.سعی کن گاهی وقتا یه لیموترش بگیر دستت با ناخن پوستشو خراش بده ازش بو بکش.به بوی تاید و مواد شوینده دقت کن ممکنه از یکیشون بدت بیاد سعی کن مارک دیگه بگیری.مثلا یه نفر تو دوران بارداری از بوی تاید پرسیل حالش بهم میخورد.دیگه از هوم کر استفاده کرد.یه حالت خفتی گلو اگه برات پیش بیاد به خاطر هورمون هاست.معمولا آدم باید دقت کنه خیلی تو نفس پسر و شوهرش نره البته نه طوری که متوجه شن.موقع خفتی آدم باید بلند شه یه چند قدم بزنه ان شاءالله  سریع رفع میشه.سعی کن به عکس بچه های قشنگ نگاه کنی.صلوات بفرست.وزن گیری بچه هم دو ماه اخره .اما در حدی که دچار ضعف نشی یه غذایی بخور .بیشتر غذاهای سریع درست کن که بوش زیاد زیر دماغت نباشه که اشتهات کور نشه.اگه گاز تو بالکن یا حیاط دارید غذا ها رو اونجا درست کن که بوش تو خونه نباشه.