2777
2789
عنوان

راکوتان

631 بازدید | 23 پست

سلام خوشگلا 🤭⁦❤️⁩

بچه ها چند روز پیش یه خانوم دیدم پوستش خیلی خوب بود ( عین آینه 😁) سر صحبت باز شد  پرسیدم محصول مراقبتی خاصی می‌زنید گفت که  پوستم خیلی جوش داشت یه دوره راکوتان مصرف کردم پوستم اینطور شد 

🤔تصمیم گرفتم برم دکتر و زیر نظر متخصص پوست راکوتان مصرف کنم ، ازطرفی میترسم دکتر نده بگه روش های دیگه هم هست 🥺و کرم اینا معرفی کنه 

من خودم همه مدل کرم و ماسکی امتحان کردم اما نتیجه دلخواه  نداده روتین منظم  دارم و پوستم بشدت چرررررب

زیاد جوش ندارم بیشتر سرسیاه روی بینی و گونه و گاهی رو پیشونی و گاهی جوش های قرمز التهابی  اطراف گوشم😓😓 بنظرتون ممکنه دکتر برام تجویز نکنه ؟؟؟؟؟ بگه جوش هات زیاد نیست 😬😬😬😬😬🙁

ماله منم عین آینه شده  واقعا عالیه البته قبلش دو دوره دارو خوردم جواب نداد بعد دکتر ازمایش و سونو نوشت مشکلی نبود راکوتان داد

گفتند محبت کنید از محبت خارها گل میشوند                           مامحبت کردیم کسی گل نشد خودمون خار شدیم                   خدایا شکرت بابت تمام نعمت هایی که بهم دادی ❤

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم راکوتان هرچی چربی تو بدنت داری رو به مرور زمان خشک میکنه جای اون پاکسازی درمانی کن .البته مطمئ ...

اره اتفاقا 

چند مدت پیش  برای پریودی نامنظم به دکتر زنان مراجعه کردم آزمایش های هورمون  و سونو گرافی کامل و یه

چک آپ کامل رفتم و خوشبختانه دکتر تایید کرد مشکلی ندارم 

ماله منم عین آینه شده  واقعا عالیه البته قبلش دو دوره دارو خوردم جواب نداد بعد دکتر ازمایش و سو ...

خداروشکر عزیزم⁦❤️⁩😄🌷

فقط یه سوال این دارو برای شما اضافه وزن ایجاد نکرد آخه توی یه تاپیک دیدم یکی نوشته بود اینو ، در حالی ک من فکر میکردم چون باعث از بین رفتن چربی میشم برعکس خواهد بود 🙁

اره اتفاقا  چند مدت پیش  برای پریودی نامنظم به دکتر زنان مراجعه کردم آزمایش های هورمون&nb ...

خو پاکسازی درمانی کن هم میتونی خودت وسایل بگیری تو خونه انجام بدی که به صرفه تر و هم بری مراکز پاکسازی ولی من اولی رو بیشتر توصیه میکنم 

راکوتان برای من خیلی موثر بود و با تبلیغ های منفی که علیهش میشه مخالفم 

فقط نباید باردار بشید کنار مصرف راکوتان اما با این که پوست را هم اینه می کنه مخالفم فقط جوش و نهایتا جای جوش باهاش درمان میشه 

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»
راکوتان نخوووووووووورین😥

من خوردم و خدا خیر بده به دکتری که برام تجویز کرد الان ده ساله از جوش خلاص شدم 

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»
من خوردم و خدا خیر بده به دکتری که برام تجویز کرد الان ده ساله از جوش خلاص شدم 

برا مدت کوتاه عیب نداره

زن دایی من دو سال خورد، صورتش آینه شد اما کبدش نصفشو برداشتن.

دکتر جراحش پرونده شو برد کمیسیون که از پزشک پوستش شکایت کنه.

اما خب دیگه انقدر رفت بیمارستان و ... که گفتن فعلا برو دنبال درمونت.

راکوتان خطرناکه خیلی زیاااااااد

کبد رو از کار میندازه، همه سموم رو میبره روی کبد

اینو خود پزشکا هم میدونن

برا مدت کوتاه عیب نداره زن دایی من دو سال خورد، صورتش آینه شد اما کبدش نصفشو برداشتن. دکتر جراحش پ ...

دوره درمانش شش ماهه است نه دو سال 

بعد من خیلی از دوست هام رفتند پیش پزشک من ولی همه فقط شش ماه راکوتان استفاده کردند 

وگرنه به قول یه تخصصی همه مراکز زیبایی برن درشونو تخته کنن برا جوش فقط راکوتان بدن و خلاص

راکوتان روی همه جوش ها اثر نمی گذاره