2777
2789
عنوان

چی بگم به شوهرم

1253 بازدید | 69 پست

دیشب خیلی صمیمی شد با دختر خاله ش همو دوس داشتن.

حالا نمیدونم بهش چی بگم فقط ی راهنماییی کنین منووو

اعصابم خیلی خرده اون میدونس من روش حساسم باهم پاسور بازی میکردن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهش ندادن چ میدونم

بهتر بود قبلا می دونستی که تا چه حد پیش رفته بودن اینکه دختره پسره رو نخواد فرق داره که پسره دخترو نخواد.

حالا گذشته گفتنش فایده نداره دعوا میشه بینتون و بی فایده است فقط با سیاست کاری کن کم همو ببینین با دخترخالهه هم سرسنگین باش پاسور بازی کردن برو بشین کنار شوهرت بازی رو نگاه کن 

بهتر بود قبلا می دونستی که تا چه حد پیش رفته بودن اینکه دختره پسره رو نخواد فرق داره که پسره دخترو ن ...

مادر شوهرم خواستگاری کرده بوده در همین حد شوهرم میگه همش مادرم میگف اونو واست بگیرم میگه من بخدا حسی بهش ندارم دیگه چی بگم. فقط از دیشب انگار ی چیزی زده به مخم ی جوریم همش دوس دارم بحثشو ی جوری باز کنم نمی دونم چی بگمممممم😭😭😭😭😭

مادر شوهرم خواستگاری کرده بوده در همین حد شوهرم میگه همش مادرم میگف اونو واست بگیرم میگه من بخ ...

پس واقعا علاقه نداره. پی شو نگیر گیر بدی ازت سرد میشه ولی بخاطر آرامش خودت کمتر برو بیا ممکنه مادرشوهرت موش بدوئونه

پس واقعا علاقه نداره. پی شو نگیر گیر بدی ازت سرد میشه ولی بخاطر آرامش خودت کمتر برو بیا ممکنه مادرشو ...

اونا خونشون شهرستانه ی هفته بود اینجا بودن امروز گورشونو گم کردن رفتن

پس واقعا علاقه نداره. پی شو نگیر گیر بدی ازت سرد میشه ولی بخاطر آرامش خودت کمتر برو بیا ممکنه مادرشو ...

مادر شوهرم دو سه بار تیکه اونو بهم انداخته اینبارم هر روز مارو دعوت مبکرد عمدا ک من حرص بخورم

اینجا بغیر از فامیلای شوهر کسیو ندارم مشکل اینجاس

دیگه راه حل پیدا کن وقتی خوب فک کنی راهش پیدا میشه 

اونا میرن خونه مادرشوهرت و فامیل مادری ان دیگه؟ تو فامیل پدری رو دعوت کن بدون اونا هم سر شوهرت گرم میشه چون مهمون داره نمیره هم به مادرشوهرت می فهمونی زنش تویی و امید نداشته باشه

دیگه راه حل پیدا کن وقتی خوب فک کنی راهش پیدا میشه  اونا میرن خونه مادرشوهرت و فامیل مادری ان ...

بخدا من اینقد بی کسم اینجا اگه منم ی فامیل اینجا داشنم ک اصلا تو هیچ مراسمشون شرکت نمیکردم