2777
2789
عنوان

احساس دلمردگی

| مشاهده متن کامل بحث + 602 بازدید | 26 پست
من همین الان لامپ پرنور خونمونو درآوردم،یه لامپ کم نور انداختم اصلا یهو اطرافمو نگاه کردم احساس افسر ...

اخ اخ دقیقاااا

تازه اثاث کشی کردیم و خونه جدید اصلا نوری نداره شاید اینم علتش باشه

در تلاش برای بهتر شدن💫

اول یه روز بشین ریلکس کن و بعدش یه دفتر بیار و شروع کن به نوشتن ، ببین از چی زندگیت خوشت نمیاد و از چی خوشت میاد و مشکلاتت چیان. بعد این کار ببین کدوم قسمت مشکلاتت تحت کنترل خودته اونارو درست کن و اونایی که دست خودت نیستو بپذیر

خدا خودش خوب میدونه.....💛🌸

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

چقدر خوب بود این راهنمایی اره فکر کنم اگه از این طریق برم حالم بهتر بشه ممنونم

دکتر هلاکویی یه ویدیو داره درمورد افکار مربوط به اینده یا ترس و نگرانی از آینده و همچنین منطق ذهن و اعتماد به نفس... اینا رو گوش بده چیزای خوبی گفته 

پاسخ افرادی که در کامنت ها فقط بدنبال دعوا، برنده شدن در بحث به هر قیمتی یا تحمیل عقایدشون به شما هستند رو ندهید چون حرف زدن با اینگونه افراد هیچ سودی برای دوطرف نخواهد داشت جز اینکه شما دو دستی آرامش خودتون رو به افراد انرژی خوار می‌دهید. با یک کارت کتابخانه بیش از گواهینامه رانندگی میتوانید به جلو حرکت کنید 📚 با افتخار یک وجترین هستم🥦 به مخلوقات خداوند عشق بورزیم 🙏 با حیوانات مهربان باشیم🐄🐖🐑🐅🐕🌳🌷🌳 دانشجوی علوم پایه ⚗️💊
چقدر خوب بود این راهنمایی اره فکر کنم اگه از این طریق برم حالم بهتر بشه ممنونم

یه روانشناس بهم گفت از بلوغ به بعد حال آدم ها دو جوره یا افسرده ان یا مضطرب ، افسرده ها کسایی هستن که از آرزوها و زویاهاشون به هر دلیلی ترس از شکست ، تنبلی ، بی پولی ، صلاح دید اجتماعی یا هر چیزی گذشتن و نمی خوان هیچ کاری بکنم و کلا قیدش رو زدن ، دسته ی دوم کسایی هستن که به سمت آرزوهاشون میرن که با وجود حقیقت غیر قابل پیش بینی بودن دنیا و عدم اطمینان از درست بودن کارشون همیشه اضطراب دارن 

ولی زندگی با اضطراب صد شرف داره به افسردگی

اخ اخ دقیقاااا تازه اثاث کشی کردیم و خونه جدید اصلا نوری نداره شاید اینم علتش باشه

دیدی علتشو یافتم😂😂😂

ما هم بزودی اسباب کشی داریم

الان کابینتارو که نگاه میکنم کدر نشون میدن، پرده کثیف نشون میده اصلا یه وضعیه😬 

@نی_نی_یار_۵  بهت قول میدم ک فردا بیشتر از امروز عاشقت باشم😊               لغو کاربریم نکن هیچوقت😁
یه روانشناس بهم گفت از بلوغ به بعد حال آدم ها دو جوره یا افسرده ان یا مضطرب ، افسرده ها کسایی هستن ک ...

افسردگی خیلی بده 

من از ۲۰ ببعد افسردگی دارم

خفیف

خیلی سخته

الانم ۳۶سالمه

جواب هایی مثل ورزش و کتاب خوندن و ایناست احتمالا ولی این موارد هم که خیلی کمکی بهم نکرده

دختر من، هم مثل شما شده بود، از میون پیشنهادهایی که من وپدرش بهش دادیم سر کار رفتن رو انتخاب کرد، خداروشکر که بارفتن سر کار بسیار روحیش عوض شد، همه سر کار دوستش دارن، افسرده شده بود،وعصبی و آیندش رو تیره وتار میدید، ولی الان خدارو صدهزار مرتبه شکر صدو هشتاددرجه تغییرکرده والبته پول در آوردن بهش اعتمادبه نفس هم داده