2821
2789
عنوان

ازمایش بتا

47 بازدید | 8 پست

من ازمایش بتا امروز دادم جواب ازمایش بین۲۰_۲۵ بود دکترم گفت یک هفته دیگه از بدم جوابت نه مثبته نه منفی،حالا میخوام بدونم تا کسی این شرایط واسش ایجاد شده که جوابش مثبت بشه

👩‍❤️‍👨🤱

سلام دوست عزیزم. بله خواهرم اولش همین مقدار بود مثبت شد . ان شاالله برا شما هم هرچی خیره.

منم ی سوال بپرسم ازتون بیبی چک دادین مثبت بود؟ من از وسط مرداد تا الان پریود نشدم😭 بیبی هم سه بار گرفتم منفی بوده. دکتر هم میترسم برم فعلا مطب نزدیک خونمون بیمار کرونایی هست. واقعا نمی‌دونم چیکار کنم. 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

[QUOTE=210164620]سلام دوست عزیزم. بله خواهرم اولش همین مقدار بود مثبت شد . ان شاالله برا شما هم هرچی خیره. منم ی ...[/QUOTE بی بی زدم ولی اونم نه مثبت شد نه منفی یه صفحه سفید نشون داد،عزیز دلم برو دکتر همینجوری نمون وقتی انقد عقب افتاده قطعا نی نی داری 

👩‍❤️‍👨🤱

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز