2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فقط برو دکتر.

واسه من مممشت مممشت میریخت. در عرض یه ماه دکتر یه دارو و محلولایی دادرم که الان حدودا50تا وقتی میرم حموم و درمیام و موهامو شونه میکنم میریزه. معمولیم که شونه میکنم یه چند تا.

اسم دکترمم دکتر حسن عدالتخواه هست. من ساکن اردبیلم اگه این دوروورایی توام بیا پیش این. ینی فوووق العادساااا

فقط برو دکتر. واسه من مممشت مممشت میریخت. در عرض یه ماه دکتر یه دارو و محلولایی دادرم که الان حدودا ...

ن.ریزش مو ندارم زیاد.ینی قط شده ریزشش ولی الان خیلی کم پشته.چه محلولو دارویی بود اسمش چیبود؟

ن.ریزش مو ندارم زیاد.ینی قط شده ریزشش ولی الان خیلی کم پشته.چه محلولو دارویی بود اسمش چیبود؟

قرص اکتیو. 

من میون اینا زینگ و هیرویتم میخوردم بعضی وقتا. 

والا محلوله اسم نداره. یه چیزه ترکیبیه دادم داروخونه درستش کردم دادن بهم. ببین اگه ریزشت قطع شده برو دکتر بگو میخوام موهام پرپشت شه.. 

منم ی طرف سرم مو نداره دیگ.شوهرمم هم.جفتمون کلافه شدیم🤦‍♀️

خوبه ک شوهرتم کچل میشه دیگه واسه تو فیس نمیکنه😐😐😐😐من ک هنوز لزدواج نکردم چکنممم هرکه موهامو ببینه فرار میکنه 😂😂😂😂😂😂😂

عضو گروه آبی وزن فعلی ۶۹ وزن هدف ۵۹ 😎
فقط برو دکتر. واسه من مممشت مممشت میریخت. در عرض یه ماه دکتر یه دارو و محلولایی دادرم که الان حدودا ...

کاش اسم محلولتو داروهاتو بگی عزیزم 

اگر محلولت ماینوکسیدیل داره خوب نیس میگن بعد از قطع نصرف ریزش بیشتر از قبل میشه