2777
2789

همسرم ک تلوزیون یدونه فرش اشپز خونه یخچال ماشین لباسشویی  خرید خودمم کلا یه جهیزیه ساده خریدم ک شدنزدیک ۱۴۰ اینا البته قسطی بود خیلیا ک داریم قسطشو میدیم ۵۰ ملیون وامم چشم بهم زدیم تموم شد البته من ۴ ماهه عروسی کردم

برای ظهور اقا امام زمان یه صلوات بفرستید😍😘

الان همه میان میگن ۳۰۰_۴۰۰ تومن همه چی هم مارک بردن اوناییم که از گرونی و نداری مینالن همشون منم 😀😁

حالمون خوب میشه یه روز ، ولی ممکنه اون روز من نباشم ، اگه تو بودی جای من ، بلند بلند بخند از ته دل

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شوهرم فرش و تی وی و یخچال گرف

خودمم دقیقا از پارسال همین موقع شروع کردم ب خرید تا تابستون امسال ک اومدم سرخونه زندگیم چیزایی ک خودم خریدم تقریبا170 میلیون شد همه چیمم خیلی خوبه

واسه من شد ۴۰۰تومن همه هم مارک نبودن😕😂

همه چیو خودت گرفتی؟چقد گروون شد من هرچی ک دوس داشتمو بابام برام گرف ی بار چن ماه پیش حساب کردم 170 اینا شد بیشتر وسایلمو پارسال همین موقع ها گرفتم ولی بازم خرید کردم دیگه خیلی شده باشه 200تومنه ببشتر نشد

هفته پیش شوش بودم تمام وسایل تو همین ۴ ۵ماه خریدیم

اها پس تازه گرفتی 

وسایلی ک من گرفتمم دوبرابر شده حتما من سه سال عقد بودم وسایل برقیمو اشتباه کردم همون موقع نگرفتم برای همین دیگ نشد ظرفشویی بگیرم لباسشویی هم ایرانی گرفتم