2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ینی رسیده شهر مقصد اونی که مسئول پخش تو شهره باید ببره بده دانشگاه

Take me to church/I'll worship like a dog in the shrine of your lies/I'll tell you my sins,and you can sharpen your knife/Offer me that deathless death/Oh good God,let me give you my life🖤
ای خدا چرا دانشگاه ما نمیگه چیکار کنیم🥺🥺🥺🥺🥺 رشتتون چیه؟؟ شناسنامه و کارت ملی رو هم فرستادی ...

برای ما میگف اصل شناسنامه و کارت ملی رو اصلا نفرستید دانشگاه زنگ نزدی؟

Take me to church/I'll worship like a dog in the shrine of your lies/I'll tell you my sins,and you can sharpen your knife/Offer me that deathless death/Oh good God,let me give you my life🖤
ای خدا چرا دانشگاه ما نمیگه چیکار کنیم🥺🥺🥺🥺🥺 رشتتون چیه؟؟ شناسنامه و کارت ملی رو هم فرستادی ...

مهندسی صنایعم ثبت نامه اولیه کردی؟ سایت سنجش گفت اگه دانشگاهتون اطلاعیه نزد ثبت نام کن

ینی رسیده شهر مقصد اونی که مسئول پخش تو شهره باید ببره بده دانشگاه

خدا خیرت بده کرکو پرم ریخت اخه مدارکم اصل بود تحویل گفتم دادن ب یکی دیگه بدبخت شدم😂

مهندسی صنایعم ثبت نامه اولیه کردی؟ سایت سنجش گفت اگه دانشگاهتون اطلاعیه نزد ثبت نام کن

تو سایت نوشته پیش ثبت نام انجام بدین منتظر پیامک باشین ۳ روزه ثبت نام کردم هیچ خبری نشده 

اه 

دقیق عَن

من امروز رفتم پست کلی دانشجو اونجا بود یکی از یکی گیج تر مسئولشم انگار سرشو میخواس بکوبه تو دیوار😂💔