2777
2789
عنوان

وسواس فکری

393 بازدید | 52 پست

وسواس مریضی دارم همش میگم‌اگه مریضی بگیرم چی چی کار کنم خدای نکرده همش به سرطان فک میکنم میگم فلان کارو میکنی ۸ بار انجام بده تا مریض نشی فلان متنو ۸ بار بخون یا ۶ بار تا اتفاق بدی نیوفته از وقتیم که رفلاکس معده گرفتم اینجور بدتر شدم یا یحا اسم مریضی سرطان و مریضی های بد خیم میاد نگاه نمیکنم میگم فللن کارو نکن اینکارو بکن اینجا نرو اونجا برو تا چیزی نشه

چیکار کنم 😓😓

وای منم عین توام من سه بار انجام میدم هرچیزی رو 😂😐😭

زیباترینم 💙روزی تورا در درونم حس خواهم کرد حس گرمی تو تمام رگ های مرا پرمیکند گویا دوباره عاشق خواهم شد کوچولوی من ..دنیای من.. تو وصل میشوی ب بهشت ومن وصل میشوم ب تو .. و بهشت اینگونه کشیده میشود ب زیرپاهای من ..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

در جهان از هر چیزی بترسی کائنات اون رو در مقابلت میزارن چون ذهنت درگیرشه

زیباترین عشق جهانی یا حسین 🖤🖤🕌:) جوونیم فدا سر ساقی💚🖤 متأهل و عاشق همسرم♡❤تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز؟!

این عمل مجرب برای درمان وسواس فکری هستش

بسم الله الرحمن الرحیم  آنا عاشقه الحسین❤ و خادمه اهل البیت علیهما السلام 💕 بسم الله الرحمن الرحیم قل هو الله احد الله الصمد لم یلد و لم یولد و لم یکن له کفوا احد  💕🌹از سال 15 سالگی عضو نی نی سایت بودم تازه وارد هم نیستم با شماره دوستم اینبار اومدم😑😑 برای حاجتم صلوات بفرستین😘😘  

همسر منم اينطوريه از وقتي پدرش سرطان گرفت همش توهم اينو داره نكنه خودشم مريض شه استرس شديد داره محيط خونشونم خيلي تنش داره  دو جلسه رفت با دستگاه آر تي ام اس تحت درمان ولي هزينش زياد بود پيگيري نكرد و ادامه نداد ولي اون موقع حالش واقعا بهتر بود 

خدایا هر کس برای من هر دعایی کرد هزار برابرش رو اول به خودش بده