2789
عنوان

پرده بکارت

58077 بازدید | 60 پست

بچه ها من و نامزدم ک عقدیم دو سه شب پیش رابطه داشتیم ولی دخولی صورت نگرفت،اما یادمه که نامزدم دو سه بار(معذرت میخوام)انگشتشو محکم فشار داد داخل واژنم که بعدش که رفتم دستشویی دستمال کشیدم داخل واژنم چند بار چهار پنج قطره خون مالید به دستمال،به نظرتون بکارتم پاره شده؟به شوهرم میگم بیا بریم معاینه اخه خانواده هامون حساسن ولی خودش میگه نیازی نیست من شوهرتم چیزی هم شده باشه شوهرت اینکارو کرده ولی من خودم استرس دارم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بکارتت احتمالا اسیب دیده. شابد کامل پاره نشه ولی خب انگشتش رفته حتما اسیب دبده. خونم ک اومده

اخه اونموقع هم یهو درد گرفت و سوزش هم داشت،اگه اینجور باشه شب عروسیمون دیگه خونریزی نداره؟اخه ما هنوزم این رسم مسخره رو داریم که دستمال خونی نشون میدن

حتما حتما حتما برو دکتر حتی اگر همسرت نیومد.به پزشک بگو.معاینه کنه.اگر زده بود به مادرت اطلاع بده.و تاریخ زدگی پرده رو دکتر برات گواهی کنه.شوهرت بهترین مرد دنیا.اماا احتیاط شرط عقله.پشت گوش نندازیا.همین امروز برو

حتما حتما حتما برو دکتر حتی اگر همسرت نیومد.به پزشک بگو.معاینه کنه.اگر زده بود به مادرت اطلاع بده.و ...

اره باید برم حالا شوهرمم گفت اگه استرس داری خودم میبرمت

اخه اونموقع هم یهو درد گرفت و سوزش هم داشت،اگه اینجور باشه شب عروسیمون دیگه خونریزی نداره؟اخه ما هنو ...

اگه عروسیت نزدیکه کاری نکن و دکتر و اینا شلوغش نکن

منتهی دستمال هم یکاریش بکن

خونی چیزی گیر بیار