2777
2789

چطوری نوشتی شاید وقت قمر در عقرب نوشتی که برعکس شد

بسم الله الرحمن الرحیم  آنا عاشقه الحسین❤ و خادمه اهل البیت علیهما السلام 💕 بسم الله الرحمن الرحیم قل هو الله احد الله الصمد لم یلد و لم یولد و لم یکن له کفوا احد  💕🌹از سال 15 سالگی عضو نی نی سایت بودم تازه وارد هم نیستم با شماره دوستم اینبار اومدم😑😑 برای حاجتم صلوات بفرستین😘😘  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دعا رو باز کن با صلوات بنداز تو رودخانه ی اجوب آب بره 

نمی تونم اینجا بگم ولی خدا خودش میدونه من دلم چی میخاد انشاالله تا این تاریخ به بهترین شکل ممکن و به صلاحم انجام شده باشه الهی امین
چطوری نوشتی شاید وقت قمر در عقرب نوشتی که برعکس شد

زنه نوشته چندتا بود یکی با اسفند سوزوندم یکیش کنار خودم می‌بود ک دیدم بی اهمیت شد از خودم دو‌رش کردم گم شد. یکی دیگش گفت لای قرآن ک الان دستمه. یکی گفت ب خوردش بده ک ندادم 

زنه نوشته چندتا بود یکی با اسفند سوزوندم یکیش کنار خودم می‌بود ک دیدم بی اهمیت شد از خودم دو‌رش کردم ...

برو پیش همون زنه باطلش  کن برای اخلا شوهرت سوره محمد بخون  برای اینکه بهت محبت کنه سوره مزمل

بسم الله الرحمن الرحیم  آنا عاشقه الحسین❤ و خادمه اهل البیت علیهما السلام 💕 بسم الله الرحمن الرحیم قل هو الله احد الله الصمد لم یلد و لم یولد و لم یکن له کفوا احد  💕🌹از سال 15 سالگی عضو نی نی سایت بودم تازه وارد هم نیستم با شماره دوستم اینبار اومدم😑😑 برای حاجتم صلوات بفرستین😘😘  
حالم خیلی بده دستم خالیه باز میخاد پول بگیره 

ببندازشون آب روان