2777
2789
عنوان

خانوم ها

80 بازدید | 16 پست

من دوست دارم برم طرف خدا ولی حجابو نمیتونم ب نظرتون خدا دوسم نداره اینجوری؟قبولم نمیکنه همه چیو رعایت میکنم روزه نماز قیبت دروغ حق ااناس همه چی جز حجاب ب نظرتون قبولم میکنه 

‹ من یک کاشفم! کاشف دلَِخَِوَِشَِےَِ هَِاَِےَِ کَِوَِچَِکَِ ! ›

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

عزیزم اول خدا همرو دوست داره همه😍💚

ولی اگه میخوایین محجبه بشین وه خیلی خوبه باید برین فواید حجاب رو بخونین و تحقیق کنین...

و اگر واقعا علاقه داشته باشین و خوبی های حجاب و چادرو بفهمین و درک کنین عمیقا عاشقش میشین🧚‍♀️❤

خدا همرو دوست داره💛

بله عزیزم حتما  اگه اینجوری باشه ک تو کل دنیا حجابشون نصفه هس ولی خداپرستان پس همه جهنمی میشن& ...

اره من قول دادم همرو رعایت کنم خعلی بخدا نزدیک بشم ولی اصلا حجابو نمیتونم ب خاطر اون یه حالیم احساس میکنم خدا اینجوری دوست نداره 

عزیزم اول خدا همرو دوست داره همه😍💚 ولی اگه میخوایین محجبه بشین وه خیلی خوبه باید برین فواید حجاب ...

من قبلن حجاب اجباری ب زور خانواده داشتم ب خاطر همون بعد ازدواج شوهرم گفت هر جور راحتی دیگه حجابو گزاشتم کنار و بیزارم نمیتونم برم سمتش 

اره من قول دادم همرو رعایت کنم خعلی بخدا نزدیک بشم ولی اصلا حجابو نمیتونم ب خاطر اون یه حالیم احساس ...

حجابت باتوجه ب ایمانی ک داری فکر نمی‌کنم زیاد تو ذوق بزنه و خیلی بی حجاب باشی؟ درسته گلم

حجابت باتوجه ب ایمانی ک داری فکر نمی‌کنم زیاد تو ذوق بزنه و خیلی بی حجاب باشی؟ درسته گلم

ن بی حجاب انچنانی نیستم بی روسری نیستم ولی موهام همیشه از نصف شال بیرونه مانتو هامم تا زانو ولی چون اندامم تو.پر و بلندم خعلی تو چشمه خعلی نگام میکنن همش احساس گناه میکنم ولی نمیتونمم بپوشونم خودمو

ن بی حجاب انچنانی نیستم بی روسری نیستم ولی موهام همیشه از نصف شال بیرونه مانتو هامم تا زانو ولی چون ...

فدات شم خواهرگلم ن مشکلی نیست مهم ایمانت ک داری الان بی حجاب ندیدی پس ❤️

فدات شم خواهرگلم ن مشکلی نیست مهم ایمانت ک داری الان بی حجاب ندیدی پس ❤️

اره میدونم بیحجاب چیه میبینم اتفاقا ولی در حد اونا نیستم مثلا چادر نمیپوشم فقظ موهامم بیرونه ولی تا حالا بدون شال نبودم ارایشم قبلن زیاد بود الان معمولی 

عزیزدلم بنظرت یه تار موی ادم بیرون باشه زشته یا اینکه بشینی پشت سر زندگی مردم داستان ببافی مانتو بپوشی زشته یا اینکه یه حیوون مظلوم و بی گناهو اذیت کنی رژلب بکشی رو لبات زشته یا اینکه بشی نفر سوم یه رابطه و زندگیتو رو ویرونه یکی دیگ بسازی یه خط بکشی بالای چشمت زشته یا اینکه با دروغ و تهمت قلب یه ادمو بشکنی

انسانیت مهمتر از حجابه عزیزدلم مطمئن باش خدا همه ی بنده هاشو که انسان بودنو بلدن دوست داره❤ 

من قبلن حجاب اجباری ب زور خانواده داشتم ب خاطر همون بعد ازدواج شوهرم گفت هر جور راحتی دیگه حجابو گزا ...

آخی عزیزم درکت میکنم💚💛

ولی اگه بدونین حجاب چقدر قشنگه و نگاهی هیز بقیه رروت نمیفته خیلی حس خوبیه...

اگرم بد حجاب نیست اخه خودم مانتویم ولی سنگین و اصلا موهامو بیرون نمیکنم...

اگه اینجورین اشکال نداره...

ولی اگر حجاب دوست دارین واقعا تصمیم قشنگی گرفتین❤💚💛

عزیزدلم بنظرت یه تار موی ادم بیرون باشه زشته یا اینکه بشینی پشت سر زندگی مردم داستان ببافی مانتو بپو ...

وای چقد سبکم کردی خدا خیرت بده 😭ایشالله خدا قبولم کنه چون همه جورع از ته دلم.رفتم طرفش 

آخی عزیزم درکت میکنم💚💛 ولی اگه بدونین حجاب چقدر قشنگه و نگاهی هیز بقیه رروت نمیفته خیلی حس خوبیه. ...

قربونت 🌹😍