2777
2789
عنوان

ریزش مو شدید

168 بازدید | 15 پست

سلام دوستان کسی هست بعد کرونا ریزش مو گرفته باشه دوباره موهاش دربیاد ؟من موهام نصف شده تو ۴ماه دکتر هم رفتم ویتامین وزینک داد فقط اصلا موهام رشد نداره هرچی نگاه میکنم تو موهام موی ریز نیست خیلی کم تک و توک ینی اون حجم از موهایی که ریخته درنیومده چیکار کنم همینجوری پیش بره سه ماه دیگه کچل کامل میشم .۲۱سالمه 😭😭

واسه من مشت مشت میاد ریزشش قطع نشده دوا درمونم بیفایده س

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وای نهههه چند ماهه مال شما ؟😭

۳ماهه😒😒ولش کن بدرک بذار کلش بریزه کچل شم خسته شدم اینقد غصه خوردم

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

ارد نخود با اب یا حنا یا زرده تخم مرغ ترکیب کن .بزن به ریشه ی موهات .بعد یه ربع بشور .

فکر کنم تاثیر داره .

نخود چون سفته حتما قبل اسیاب کردنش کمی بو بده تا ترد بشه و دستگاه آسیابت خراب نشه .

نخود زینک بالایی داره و زینک برای رشد مو خوبه .امتحانش ضرر نداره .

الهم صل علی محمد و آل محمد 
منم😭😭

☹☹☹☹☹

عزیزم واس منم تا ۴_۵ماه اول هیچ رشدی نداشت هرکی میدید میگفت چرا رشد نمیکنه موهات 

واس شما چقدر مو در روز میریزه؟شقیقهاتم خالی شدن؟ واینکه موهایی ک میرییخت  اوایل همش انگار از ته ریشه کنده میشده سفیدی ریشه موهام خیلی بزرگ بود