2777
2789
عنوان

غده

178 بازدید | 10 پست

کسی تا به حال تجربش رو داشته؟

زیر استخوان جناق سینم چند سانتی متر پایین تر پوستم رو که فشار میدم یه گردی حس میکنم 

پشت دو تا گوشام نزدیک پوست مو هم همینطور 

چین اینا؟

تو نت زده محل غدد لنفاوین چجوری درمان شدید

اصلا درد ندارن 

مال پشت گوشام ۲ یا ۳ ساله هستن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونا چربی اضافه س جمع شده باید بری عمل کنن زن عموم این طور بود

کوچیکن یکیش اندازه  یه سانت و چند میل 

دوتای دیگه هم کمتراز یه سانت 

وقتی پوستم رو لمس میکنم مال زیر جناقم پایینترش حسش نمیکنم ولی وقتی فشارش میدم حسش میکنم

کوچیکن یکیش اندازه  یه سانت و چند میل  دوتای دیگه هم کمتراز یه سانت  وقتی پوس ...

اره میدونم

مال زن عموم تو سرش بود

مال اون خیلی بزرگ بود ولی

چیزی نیس ی عمل کوچیکه حل میشه

از خانوادم متنفرم :)                               🖤Kurdistan 

غدد لنفاوی در اثر عفونت متورم میشن ولی تورمشون موقت هس اصولا

اینا که شما داری به احتمال زیاد غده چربی هس

😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡
غدد لنفاوی در اثر عفونت متورم میشن ولی تورمشون موقت هس اصولا اینا که شما داری به احتمال زیاد غده چر ...

آها اخه چند ساله هست  پشت گوشام بزرگم نشدن به نظرم

یکیش هم زیر جناغم سه ماهیه متوجهش شدم 

نگرانم مریضی بدخیمی نباشه تو نت زده بزرگ شدن  غدد لنفاوی بدون دلیل میتونه سرطان لنفوم باشه 😰😰

آها اخه چند ساله هست  پشت گوشام بزرگم نشدن به نظرم یکیش هم زیر جناغم سه ماهیه متوجهش شدم  ...

تو نت هر چی بزنی میگه سرطانه😂😂

نود و نه درصد این غدد بیخطر هستن ولی اگر نگرانی برو دکتر

😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡