2777
2789
عنوان

نامزدم

150 بازدید | 8 پست

نامزدم خیلی پسر خوبیه همیشه ک میومد خونمون کلی میوه و شیرینی میخرید حتی مامانم بابام ک مریض میشدن براشون چیزایی می آورد ک مفید باشه ،،،

ولی خونواده م هر چی ک اون میاره رو نمیخورن استفاده نمیکنن...یا حتی مهمون میاد زنگ میزن چیزی نیاز داری بیارم فلان ...الان کلی میوه و ...همه شون خراب شدن خودمم خوراک ندارم خیلی ناراحتم ک خونواده م منو تافته جدا بافته میدونن حتی داداشم وقتی میبینتش سلام نمیکنه 😭ی روزی تو خونه گریه کردم گفتم چ هر چی اون میاره رو نمیخورین مامانم گف ک اره این کارا چیه فلان چ گریه میکنی و کلی دعوام کردم و آخرش منم از خونه زدم بیرون رفتم تنها نشستم تو ماشین کلی گریه کردم ،حالم خیلی بده از خونواده م😭همش میخوام بیخیال باشم نمیش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

احتمالأ دوستش ندارن. تلاش بیهوده نکن. فقط وقتی میخواد چیزی بیاره رآیشه بزن و بگو دستت درد نکنه ولی مثلأ داریم. زودترم برو سر زندگیت. وقتی طرفو نمیخوان تا درگیری درست نکنن ول کن نیستن

خانوادت مشکلی با نامزدت دارن دوست بودین قبلا

اره شش ماه  ،،،،وقتی اومدن خواستگاری ک خیلی خوشحال بودن ...چون خونواده فرهنگی بودن پدرم خیلی خوشش اومده بود ...الان همه باهاش بدی میکنن 

میترسم ازم زده شه دیگ😥

اره شش ماه  ،،،،وقتی اومدن خواستگاری ک خیلی خوشحال بودن ...چون خونواده فرهنگی بودن پدرم خیلی خو ...

اخی عزیزم نمیدونی چرا از نامزدت خوششون نمیاد دلیلش گفتن

Painting stars up on your ceiling cause you wish that you could find some feeling yeah you 🙌🏻