2777
2789
عنوان

قرص چاقی گین آپ

836 بازدید | 12 پست

به نظرتون عوارض داره اصلش پیداکردم 175یااینکه شمامولتی ویتامین یاچیزی که سریع نتیجه بده سراغ ندارین قیمتشم مهم نیست

😔پسرعزیزم آسمونی شد دیگه هم باردارنمیشم میشه دعاکنین هرچه زودتربارداربشم کاربرسابقم😔
من پودر گین آپ خوردم ۵ ۶کیلو اضافه کردم پودر که تموم شد مث یه بادکنکی که بادش خالی شده دوباره لاغر ش ...

وای آخه رروش نوشته بود بدون بازگشت 

😔پسرعزیزم آسمونی شد دیگه هم باردارنمیشم میشه دعاکنین هرچه زودتربارداربشم کاربرسابقم😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پودر گین آپ خوردم ۵ ۶کیلو اضافه کردم پودر که تموم شد مث یه بادکنکی که بادش خالی شده دوباره لاغر ش ...

منم زیاد کردم واسم موند وزنم ولی وقتی میخوردم صورتم شاداب تر بود

گرون بود نتونستم ادامه بدم

۳روزی ۷۰تومن میدادم

مآل من برگشت والا البته پودرش بود یه ظرف بزرگ پودر

آهان ممنون عزیزم پس فعلابیخیال میشم چون اقدامم میترسم عوارضی چیزی داشته باشه

منم زیاد کردم واسم موند وزنم ولی وقتی میخوردم صورتم شاداب تر بود گرون بود نتونستم ادامه بدم ۳روزی ...

وای چقدگرون

واسه من چرا کوچیک بود اندازه قوطی شیرخشک بچه

پودر کین آپ بوداسمش؟

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!