2777
2789
عنوان

کرونا گرفتم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 20 پست
آب گرم ، سوپ ، دوری از بوی عطر و شامپو و صابون ، کبوتر ، آب سیب ، آب هویج ، غذاهای ساده ، آب گرم و ع ...

دکتر واستون تجویز کرد داروها رو؟

میدونم که میشه 🌱من دلم روشنه🤍...                                                                                                   ( خداروشکر شد🥹😍🌱🤍) 

دوستان کامل راهنمایی کردن

همه ی اونا و در کنارش روز ۷ ۸حتما ی سی تی از ریه داشته باس

من اصلا هیچ علائم و تب و دردی نداشتم فقط روز اول یکم لرز داشتم.اما روز ۸قفسه ی سینم داشت از شدت درد ترک بر میداشت تمام این مدت هم اکسیژن خونم۹۸بود اما با سی تی دیدن ۲۰درثد درگیری داره ریه ام و دکتر ریه و عفونی هردو تشخیص دادن بر طبق این که درگیری ریه ام از همه طرف هستش و واسه روز ۸زیاده رمدسیویر باید بگیرم

نفس بالا نمی اومد اما با دوز اول بهتر سدم.۶دوز گرفتم

اینارو نگفتم استرس بگیری گفتم حواست جمع باسه.دلتا هفته ی دومش خطرناکتر میشه

من الان سی و اندی روزه میگذره و چند روزی هست بهترم

ایشالا بلا دوره

خدارو بابت همه چی سپاسگزارم😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکتر واستون تجویز کرد داروها رو؟

نه 

دکتر فقط یه سرم که داخلش ویتامین سی و اینا بود برای شوهرم فرستاد ، دکتر خودمم اصلا بهم دارو نداد گفت خوب میشه فقط استراحت و مایعات ، ولی دوستم که داخل بیمارستان کار می‌کنه ، سه بار گرفته بود تا اون موقع رفت پیش یه متخصص بیماری های ویروسی ، ایشون بهشون گفته بود روزی یه دونه ویتامین دی و آسپرین به راحتی شما رو از این بیماری رد می کنه ، اون به من گفت این کار رو بکنم ، آزیترومایسین هم چون احساس می کردم گلوم عفونت کرده خودم خوردم و به نظرم خیلی به تسریع بهبودی مون کمک کرد

توهمون دینامیتی که ترکید؟

نه بابا 

بخدا سوخته دلم داغ ککا سنگینه:(خراب اوو و دنیایی ک و کَس نکرد وفا،خدا نبو ککام،خراب واو و دنیایی ک نشوندم و عزا خدا نبو ککام.میشه برای شادی روح داداشیم صلوات بدین:(🖤