2777
2789
عنوان

کرونا گرفتم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 20 پست
آب گرم ، سوپ ، دوری از بوی عطر و شامپو و صابون ، کبوتر ، آب سیب ، آب هویج ، غذاهای ساده ، آب گرم و ع ...

دکتر واستون تجویز کرد داروها رو؟

میدونم که میشه 🌱من دلم روشنه🤍...                                                                                                   ( خداروشکر شد🥹😍🌱🤍) 

دوستان کامل راهنمایی کردن

همه ی اونا و در کنارش روز ۷ ۸حتما ی سی تی از ریه داشته باس

من اصلا هیچ علائم و تب و دردی نداشتم فقط روز اول یکم لرز داشتم.اما روز ۸قفسه ی سینم داشت از شدت درد ترک بر میداشت تمام این مدت هم اکسیژن خونم۹۸بود اما با سی تی دیدن ۲۰درثد درگیری داره ریه ام و دکتر ریه و عفونی هردو تشخیص دادن بر طبق این که درگیری ریه ام از همه طرف هستش و واسه روز ۸زیاده رمدسیویر باید بگیرم

نفس بالا نمی اومد اما با دوز اول بهتر سدم.۶دوز گرفتم

اینارو نگفتم استرس بگیری گفتم حواست جمع باسه.دلتا هفته ی دومش خطرناکتر میشه

من الان سی و اندی روزه میگذره و چند روزی هست بهترم

ایشالا بلا دوره

خدارو بابت همه چی سپاسگزارم😊

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

دکتر واستون تجویز کرد داروها رو؟

نه 

دکتر فقط یه سرم که داخلش ویتامین سی و اینا بود برای شوهرم فرستاد ، دکتر خودمم اصلا بهم دارو نداد گفت خوب میشه فقط استراحت و مایعات ، ولی دوستم که داخل بیمارستان کار می‌کنه ، سه بار گرفته بود تا اون موقع رفت پیش یه متخصص بیماری های ویروسی ، ایشون بهشون گفته بود روزی یه دونه ویتامین دی و آسپرین به راحتی شما رو از این بیماری رد می کنه ، اون به من گفت این کار رو بکنم ، آزیترومایسین هم چون احساس می کردم گلوم عفونت کرده خودم خوردم و به نظرم خیلی به تسریع بهبودی مون کمک کرد

توهمون دینامیتی که ترکید؟

نه بابا 

بخدا سوخته دلم داغ ککا سنگینه:(خراب اوو و دنیایی ک و کَس نکرد وفا،خدا نبو ککام،خراب واو و دنیایی ک نشوندم و عزا خدا نبو ککام.میشه برای شادی روح داداشیم صلوات بدین:(🖤