2777
2789
عنوان

،خانوما میشه بیاین،دارم دق میکنم

622 بازدید | 59 پست

سلام خانوما چند روزی بود ماهانه م عقب افتاده بود و هیچ علائمی مبنی بر اینکه نزدیکه تاریخش نداشتم

دیشب رفتم بیبی چک خریدم الان تست زدم متاسفانه مثبته 

بصورت خیلی اتفاقی و بی برنامه پیش اومده و من از هیچ لحاظ شرایط پذیرششو ندارم 

مخصوصا به لحاظ روحی 

شوهرم میگه دیگه شده 

ولی من میدونم که من در توانم نیس نگهداری از یه بچه درضمن یه بچه سه ساله هم دارم،

تورو خدا اگه روش مطمعن میشناسید برا سقط بگید بهم دارم دیوونه میشم

وقتی که رفت من با دو چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...قبلا وقتی میگفتن داغ برادر سخته نمیفهمیدم چی میگن...ولی وقتی برادر ۱۸ سالم رو دست مردم به سمت خونه‌ی ابدیش رفت و حسرت داشتنشو برای همیشه به دلم گذاشت فهمیدم این داغ، همون غم و حسرتیه که تا آخر عمر رو دلم میمونه.میشه برای شادی روح یدونه داداشم فاتحه بدید؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از من میشنوی سقط نکن عوارضش زیاده،یکی مثل من با زور دارو بار دارمیشه وسقط میشه،یکی مثل تو خدا بهش میده وقدرشو نمیدونه

گل نرگس نظری کن که جهان بی تاب است/روز وشب چشم همه منتظر ارباب  است/مهدی فاطمه پس کی به جهان میتابی؟/نور زیبای تو یک جلوه ای از محراب است...!
عزیزم سقط نکن بچه تم بزرگ شده دیگه  نعمتیه که خدا بهت داده پسش نزن

بخدا نمیتونم من اصلا شرایط روحی مناسبی ندارم 

تازه بعد از کلی اتفاق ناخوشایند دارم سعی میکنم پاشم رو پام وایستم 

واقعا نمیتونم 

بعد من رحمم دوشاخه مشکل داشتم سر بارداری اولمم همش استراحت مطلق بودم 

نمیخام و نمیتونم

وقتی که رفت من با دو چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...قبلا وقتی میگفتن داغ برادر سخته نمیفهمیدم چی میگن...ولی وقتی برادر ۱۸ سالم رو دست مردم به سمت خونه‌ی ابدیش رفت و حسرت داشتنشو برای همیشه به دلم گذاشت فهمیدم این داغ، همون غم و حسرتیه که تا آخر عمر رو دلم میمونه.میشه برای شادی روح یدونه داداشم فاتحه بدید؟؟؟

سلام دنبال سقط نرو بچه هایی که ناخواسته به دنیا می آیند برای پدر و مادر خیر بیشتری دارند 

با سقط کردن هم به روح و روانت آسیب میزنی هم به جسمت 

بهتره با یه مشاور صحبت کنی که ارومت کنه 

هدیه از جانب خداست بپذیرش

منم شرايط تورو دارم عزيزم

پريودم ٢ هفتست عقب افتاده ولي از ترس بيبي چك نميزنم

ي دختره سه ساله خيييلي شيطون دارم و اگه واقعن حامله باشم تواناييشو ندارم چون هم خودم اسيب ميبينم هم بچه ها😞من هيچ علايمي ندارم 

من روشی بلد نیستم  ولی اگه چند هفته گذشته سقطش نکن گناه

توروخدا درکم کنید ،اگه میگم نمیخام دلیل به کفر و متشکریم نیست 

خيلي سخته تو اين شرايط 😓انا واقعا منم راهي بلد نيستم و شايدم خدا صلاحتو تو اين دونسته نگهش دار سن بچتم خوبه هرچند من بودم از فرت گريه غش كرده بودم چون بشدت فوبياي زايمان و پس از زايمان دارم اسم بچه دوم مياد بدنم به رعشه ميفته

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 

پ چرا من میخوام خدا نمیده تو نمیخوای خدا میده 😔😔حکمتشو شکر

لطفان برای مامان شدنم صلوات بفرستید 🙏🙏الهی به ارزوهای قشنگتون برسید .خیلی خیلی محتاج دعا های از ته دلتون هستم 
منم شرايط تورو دارم عزيزم پريودم ٢ هفتست عقب افتاده ولي از ترس بيبي چك نميزنم ي دختره سه ساله خييي ...

دقیقا من بعد یه عالمه تنش تازه دارم از جام پامیشما بخدا نمیتومم