2777
2789
عنوان

تولدمه 😃♥️

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 49 پست
تولدت مبارک🌹🌹🌹🌹🌹😍😍😍😍🤩🤩🤩🤩🤩😘😘😘😘😘❤❤❤❤🥳🥳🥳🥳🥳🥳

مرسیییییی♥️♥️♥️♥️😍

راستی اون تاپیک ک راجب داداش گفتی من خعلی از داداش خوشم میاد🥺🤍🙏

عضو گروه رز قرمز❤وزن اولیه۹۵ ❤وزن فعلی۹۵❤هدف اول۹۰  ❤هدف دوم ۸۵❤هدف سوم ۸۰❤هدف چهارم ۷۵❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخی عزیزم 🌹 اره خوبه داداش داشته باشی🤩❤🌹

من همیشه هر کسی تو خانوادم داداش دااره همیشه دلم غش میره واسه کاراشون رفتارشون حساشون

عضو گروه رز قرمز❤وزن اولیه۹۵ ❤وزن فعلی۹۵❤هدف اول۹۰  ❤هدف دوم ۸۵❤هدف سوم ۸۰❤هدف چهارم ۷۵❤
من همیشه هر کسی تو خانوادم داداش دااره همیشه دلم غش میره واسه کاراشون رفتارشون حساشون

خواهرم نداری کع 

وگرنه خواهر هم یه چیز دیگس🤣🤣🤭

Pv🔒درخواست دوستی ممنوع حتی شما دوست عزیز✌😁
خواهرم نداری کع  وگرنه خواهر هم یه چیز دیگس🤣🤣🤭

😍😂🤍

اره اون خعلی خوبه ولی فک میکنم همیشه داداش ی چیز دیگستتت

اره مخصوصا اگه از خودت بزرگتر باشع🤭😍

وایییییی دلم آب کردی🥺🥺♥️🙏🙏🤍😂

من دلم میخاد یه داداش داشتم 

۳تا۵ سال ازم بزرگتر

هر روز بهش محبت میکردم 

هر روزش باهاش بحرفم هر روز نازش کنم 

تو ناراحتیم و ناراحتیش کنارش باشم🥺💔

ولی ندارمممم

عزیزم تولدت مبارک باشه😍😍🌈💫💞♥️

منم مثل تو ام ،اون چند روزی ک دور و بر تولدمه آنقدر خوشحالم ک هیچی نمیتونه ناراحتم کنه🤩

من بیست سالگی ازدواج کردم و خیلی سال خاطره انگیز و فوق العاده ای بود ،الان حس کردم سه چهار سال پیشم و همون روزا 😍

امیدوارم واسه تو هم پر از اتفاقات قشنگ و عشق و موفقیت باشه

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
عزیزم تولدت مبارک باشه😍😍🌈💫💞♥️ منم مثل تو ام ،اون چند روزی ک دور و بر تولدمه آنقدر خوشحالم ک هی ...

مچکرمممم چ خوووب😍♥️🙏😍♥️

وایییییی دلم آب کردی🥺🥺♥️🙏🙏🤍😂 من دلم میخاد یه داداش داشتم  ۳تا۵ سال ازم بزرگتر هر روز ب ...

حالا داداشایه من از خودم کوچیک ترن

اونی که باهاش چت کرم ۳ سال ازم کوچیکه

اون یکیم متولد ۸۰ 😁😁

Pv🔒درخواست دوستی ممنوع حتی شما دوست عزیز✌😁