2777
2789
عنوان

واکسن

156 بازدید | 20 پست

من خودم هنوز نزدم چون ۲ماه پیش کرونا داشتم و همچنان گوش دردو لرزو دارم وانشالله میزنم به زودی.همه خانواده و دوستان و آشناهامون هم واکسن زدن ۹۸ درصدشون سینوفارم اون ۲ درصد برکت و آسترازنکا هیچ کدومشون هم مشکلی نداشتن بعدش یعنی در حد یه تب و لرز شب اولش بوده .میخوام ببینم اینایی که تو اینستا میگن مثلا بعد واکسن عوارضای وحشتناک داشتن یا فوتی به خاطر واکسن راست میگن؟ اخه چرا من هرکیو دور واطرافم میبینم مشکلی نداشتن بعدواکسن🤔

والا ما هم ندیدیم دور و اطرافمون خدا رو شکر

✨دیشب شاهد بحث بین 2 نفر بودم و یکیشون گفت : تو انقدر خودتو نمیبینی که حتی از ظرف بیسکویت روی میز شکسته هاشو برمیداری میگی سالماش باشه برای بقیه.. خواستم بهت بگم حواست اول از همه به خودت باشه، فداکاریهایی که میکنی مرز داره.. اگر از مرزش رد بشی هم خودت رو ازار میده هم بقیه رو.... خودت رو فراموش نکن تو در نهایت فقط خودت رو داری✨.📍📍📍📍📍📍اگر موافق کشتار و ازار حیوانات و مخالف حامی حیوانات هستی اصلا نه من رو ریپلای کن نه سعی کن قانعم کنی وقت من با ارزش تر از همکلام شدن باتوست 🤫📍📍📍📍📍📍عظمت یک ملت و پیشرفت اخلاقی آن را میتوان از نحوه ی برخورد انها با حیوانات قضاوت کرد  «گاندی» 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم ندیدم کسی مشکل داشته باشه ولی یکی از اقوام آشناهامون بعد زدن واکطن بینیش کیپ شده و فوت کرده..دقیقا ی ساعت بعد زدن واکسن

ولی فک نکنم بخاطر واکسن بوده باشه

من فقط مشتاق آرامشم  مشتاق اندکی فراموشی
منم ندیدم کسی مشکل داشته باشه ولی یکی از اقوام آشناهامون بعد زدن واکطن بینیش کیپ شده و فوت کرده..دقی ...

شاید به واکسن حساسیت داشته بنده خدا... اولین سوالی که از من کردن همین بود

✨دیشب شاهد بحث بین 2 نفر بودم و یکیشون گفت : تو انقدر خودتو نمیبینی که حتی از ظرف بیسکویت روی میز شکسته هاشو برمیداری میگی سالماش باشه برای بقیه.. خواستم بهت بگم حواست اول از همه به خودت باشه، فداکاریهایی که میکنی مرز داره.. اگر از مرزش رد بشی هم خودت رو ازار میده هم بقیه رو.... خودت رو فراموش نکن تو در نهایت فقط خودت رو داری✨.📍📍📍📍📍📍اگر موافق کشتار و ازار حیوانات و مخالف حامی حیوانات هستی اصلا نه من رو ریپلای کن نه سعی کن قانعم کنی وقت من با ارزش تر از همکلام شدن باتوست 🤫📍📍📍📍📍📍عظمت یک ملت و پیشرفت اخلاقی آن را میتوان از نحوه ی برخورد انها با حیوانات قضاوت کرد  «گاندی» 
پس برای چی بوده🤔اخه ۱ ساعت بعد؟

نمیدونم والا با حال خوب رفته زده ی ساعت بعد بینیش کیپ شده تنگی نفس شده تا برسن بیمارستان بنده خدا تموم کرده جوونم بود 

من فقط مشتاق آرامشم  مشتاق اندکی فراموشی

من زدم و خیلی هم خوشحال بودم که زدم اما بخاطر اینکه بدنم خیلی ضعیف بود و قبل و بعدش هم فعالیت شدید داشتم تپش قلب گرفتم و دارو میخورم 

اما در اطرافیانم ندیدم کسی مشکل حادی براش پیش بیاد 

نمیدونم والا با حال خوب رفته زده ی ساعت بعد بینیش کیپ شده تنگی نفس شده تا برسن بیمارستان بنده خدا تم ...

خواهر منم حساسیت شدید داره رفت واکسن زد نیم ساعت بعدش نفس تنگی شدید داشت و تپش قلب ولی خوب شد خداروشکر .ایشون هم شاید حساسیت دارویی داشتن .خدارحمتشون کنه