2777
2789
عنوان

بچه ها کمکم کنید

132 بازدید | 19 پست

دخترم نه سالشه کرونا گرفته 😭😭😭 نمیدونم باید چی کار کنم بردمش دکتر فقط بهش آزیترومایسین با دیفن هیدرامین با استامینوفن داده سه روز تب داشت حتی با استامینوفن هم پایین نمیومد ،پاشویه اش میکردم الان تبش پایین اومده ولی ابریزش،گلو درد،سرفه خشک قطاری پشت سر هم سرفه می‌کنه من چه خاکی تو سرم بریزم ،اینقدر استرس دارم خدای نکرده ریه اش در گیر بشه میشه راهنماییم کنید چی بهش بدم همه چی از ذهنم پرید هر روز داره بدتر میشه دوباره ببرمش دکتر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دمنوش پونه با عسل بده و ویتامین سی جوشان. هول نکن درست میشه

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه

یه اسکن ببرینش محض احتیاط

تا یک هفته صبر کنید البته

موز و آب هویج بهش بدین

سرم هم حتما بهش وصل کنین حداقل سه بار

که ضعیف نشه

لطفا امضامو تا آخر بخونید: کاربری چندممه. لطفا قبل از این که تعلیقم کنید اخطار بدید. معمولا آدم دلتنگی هستم. دلم حتی برای بقال سر کوچه هم تنگ میشه. گاهی هم دلم برای بدترین آدمای زندگیم تنگ میشه چون خوبیاشونو هم دیده بودم. بیاید برای رفته‌های زندگیمون فاتحه بفرستیم. اونایی که از زندگیمون رفتن ولی از قلبمون نه. سفرشون به سلامت. اگر تو تاپیکی سوال دارویی داشتن یا میخواستن فیلم، سریال، کتاب یا موزیک بهشون معرفی بشه، منو تگ کنید. جریان نام کاربریم اینه که چند سال پیش یه دوست مجازی داشتم که تو چت‌روم گُلدچت باهم آشنا شده بودیم. نام کاربریش دختر خوب بود و اسمش نازنین‌شکیبا. از یه روزی به بعد دیگه تو یاهومسنجر آنلاین نشد. خطش هم خاموش شد. از اون روز همه‌جا نام کاربریمو میذارم دختر خوب به امید این که پیداش کنم. مادرم بیماری نوروپاتی داره. میشه برای سلامتیش و بهبودیش یه صلوات بفرستید؟ ممنونتون میشم.
یه اسکن ببرینش محض احتیاط تا یک هفته صبر کنید البته موز و آب هویج بهش بدین سرم هم حتما بهش وصل کن ...

همین طوری هم ضعیفه ،بیست کیلو وزنشه تو این سه روز م خیلی وزنش کم شده زیر چشمش گود شده ،ولی دکتر سرم نداد 😔

۹۱بود دکتر گفت خوبه ولی خوب تبش ۳۸و نیم بود گفت تبش و کنترل کن اگه خوب نشد سه چهار روز دیگه بیارش

اکسیژن نباید زیر ۹۳بیاد حالا نمیدونم شاید برای سن پایین فرق داشته باشه 

بعدشم استرس نداشته باش عزیزم 

ما هممون خانوادگی گرفتیم ۲۰روز پیش 

داداشم تب و لرز و بیحالی داشت اکسیژنشم۹۱بود 

یعنی یه شب جوری بود که تمام لباسش از عرق خیس شده بود انگار زیر دوش بوده  خداروشکر خوب شده

تا میتونی به دخترت برس مایعات زیاد بده به زور هم که شده بخوره آب و آب میوه طبیعی مثل سیب و هویج 

داروهای دکتر و ویتامین هم بخوره بهتر میشه انشالله

غذاهم سوپ اش و نخود آب و ابگوشت میگن خوبه

همین طوری هم ضعیفه ،بیست کیلو وزنشه تو این سه روز م خیلی وزنش کم شده زیر چشمش گود شده ،ولی دکتر سرم ...

خودتون از دکتر بخواین

پیاز داغشو زیاد کنین

بگین اشتها نداره اصلا غذا نمیخوره

مجبور میشن بدن

لطفا امضامو تا آخر بخونید: کاربری چندممه. لطفا قبل از این که تعلیقم کنید اخطار بدید. معمولا آدم دلتنگی هستم. دلم حتی برای بقال سر کوچه هم تنگ میشه. گاهی هم دلم برای بدترین آدمای زندگیم تنگ میشه چون خوبیاشونو هم دیده بودم. بیاید برای رفته‌های زندگیمون فاتحه بفرستیم. اونایی که از زندگیمون رفتن ولی از قلبمون نه. سفرشون به سلامت. اگر تو تاپیکی سوال دارویی داشتن یا میخواستن فیلم، سریال، کتاب یا موزیک بهشون معرفی بشه، منو تگ کنید. جریان نام کاربریم اینه که چند سال پیش یه دوست مجازی داشتم که تو چت‌روم گُلدچت باهم آشنا شده بودیم. نام کاربریش دختر خوب بود و اسمش نازنین‌شکیبا. از یه روزی به بعد دیگه تو یاهومسنجر آنلاین نشد. خطش هم خاموش شد. از اون روز همه‌جا نام کاربریمو میذارم دختر خوب به امید این که پیداش کنم. مادرم بیماری نوروپاتی داره. میشه برای سلامتیش و بهبودیش یه صلوات بفرستید؟ ممنونتون میشم.
اکسیژن نباید زیر ۹۳بیاد حالا نمیدونم شاید برای سن پایین فرق داشته باشه  بعدشم استرس نداشته باش ...

مرسی عزیزم انشاالله همیشه سالم و سلامت باشی یه دنیا ممنون از دلگرمیت 

همین طوری هم ضعیفه ،بیست کیلو وزنشه تو این سه روز م خیلی وزنش کم شده زیر چشمش گود شده ،ولی دکتر سرم ...

ما همش میرفتیم سرم میزدیم 

مامانم خیلی بی جون شده بود هیچی نمیخورد معده و ریه اش هم درگیر بود

میرفتیم سرم میزدیم چون هیچی نمیخورد