maeikhanooom مدیر استارتر عضویت: 1400/03/21 تعداد پست: 2743 عنوان مادرشوهرانه😂 234 بازدید | 18 پست اتحاد جاری ها برای کله پا کردن مادرشوهر🤣😁🤣😂 1400/07/10 | 01:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عشقم_محمد عضویت: 1398/11/16 تعداد پست: 38853 اونکه انگشتر نگین سبز رو داره منم😁 فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
دختر__شکلاااتییی عضویت: 1399/05/14 تعداد پست: 5655 😂 آدَم دوس داره جهانُ ول کنه تورو نگاهت کنع…❤️تتلیتی:)
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40686 🤣🤣🤣🤣 این قیافه منه وقتی مادرشوهرم دائم سرش توگوشیه 😅 راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
maeikhanooom مدیر استارتر عضویت: 1400/03/21 تعداد پست: 2743 این قیافه منه وقتی مادرشوهرم دائم سرش توگوشیه 😅 🤣🤣🤣🤣مادر شوهرت چکار میکنه تو گوشی؟
شيطونك٧٦ عضویت: 1399/08/17 تعداد پست: 487 كاش يه روزي برسه كه اين فرهنگ كه خواهر شوهر يا كادر شوهر يا عروس خوب نيس از بين بره 😐🌷 خدايا ميشه كمكم كني دلم خيلي گرفته خدا جونم من كه بجز تو كسي ندارم تو تنهام نزار 😢١٤٠٠/٠٦/٢٩ساعت١٢:٣١
maeikhanooom مدیر استارتر عضویت: 1400/03/21 تعداد پست: 2743 همشونم ی نوع طلا دارن😁 برا دق دادن مادر شوهر کافیه😂🤣
maeikhanooom مدیر استارتر عضویت: 1400/03/21 تعداد پست: 2743 كاش يه روزي برسه كه اين فرهنگ كه خواهر شوهر يا كادر شوهر يا عروس خوب نيس از بين بره 😐🌷 تکبیر😁😂مثل اینه که بگی کاش سرماخوردگی وجود نداشت
شيطونك٧٦ عضویت: 1399/08/17 تعداد پست: 487 تکبیر😁😂 مثل اینه که بگی کاش سرماخوردگی وجود نداشت الله اكبر😁واقعانميشه☹️🤔كاش همه با هم خوب شن😐🌷 خدايا ميشه كمكم كني دلم خيلي گرفته خدا جونم من كه بجز تو كسي ندارم تو تنهام نزار 😢١٤٠٠/٠٦/٢٩ساعت١٢:٣١
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40686 🤣🤣🤣🤣مادر شوهرت چکار میکنه تو گوشی؟ اینستا .واتساپ .کلیپ وفرستادن استیکرسلام صبح بخیربه ملت 🙄 راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
maeikhanooom مدیر استارتر عضویت: 1400/03/21 تعداد پست: 2743 اینستا .واتساپ .کلیپ وفرستادن استیکرسلام صبح بخیربه ملت 🙄 😂😂چ مادر شوهر اپدیتی داریا