2777
2789

با دوستم رفته بودیم بیرون. من داشتم رانندگی میکردم دوستمم کنارم بود یه پسره بغلمون میومد و خیلی اذیت میکرد .. خلاصه هی اومد گفت شیشه رو بده پایین شیشه رو بده پایین، منم به دوستم گفتم شیشه رو بده پایین هر چی می خواد بگه بره وگرنه تصادف میکنم؛
شیشه رو داد پایین پسره بهش گفت به راننده بگو زنم میشه؟؟؟
دوستمم که از شون حرصی بود (ببخشید) گفت: خفه شو عنت هم نمیشه!!!!!😲😲

اونام مردن از خنده و رفتن خاک بر سر، منو ضایع کرد.

من برای متنفر بودن از کسانی که از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا من گرفتارِ دوست داشتنِ کسانی هستم که مرا دوست دارند.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

با دوستم رفته بودیم بیرون. من داشتم رانندگی میکردم دوستمم کنارم بود یه پسره بغلمون میومد و خیلی اذیت ...

عجب خریه😂

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خوشنود باشی و ما رستگار.میشه واسه زندگیم یه صلوات بفرستید💚
با دوستم رفته بودیم بیرون. من داشتم رانندگی میکردم دوستمم کنارم بود یه پسره بغلمون میومد و خیلی اذیت ...

وای ننه مردم از خنده آخه چ حرفی بود زد خیلی باحاله دوستت 

از هرچی دل تنگته..سوتی ...حرفی .... سخنی ....درد دلی 

یکی از همکارام تعریف میکرد که دخترش بلد نیست بگه میکروسکوپ و به جاش میگه میکروبکس...

از روزی اینو تعریف کرده من بدبخت شدم... هر وقت میخوام بگم میکروسکوپ قاطی میکنم... تا حالا چند بار اشتباه گفتم

من برای متنفر بودن از کسانی که از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا من گرفتارِ دوست داشتنِ کسانی هستم که مرا دوست دارند.
عجب خریه😂

دوستم7 ماهه حامله ست، یه پسر 5ساله هم داره که به شدت شیطون و فوضوله؛

باهم رفته بودیم توی مغازه لباس فروشی، دوستم یه لباس انتخاب کرد و رفت تو اتاق پرو، من موندم و این پسرش، پسره هی دست میزد به سینه ی مانکنا و هی تِر تِر میخندید و میگفت: «خاله سیمین نگاااه» فروشندهه هم که پرروتر ازاین بچه بود باهاش همراهی میکرد و میخندید؛
داشتم از خجالت آب میشدم، برای اینکه بحث عوض بشه بهش گفتم: اگه گفتی نی نی مامانت الان کجاست؟؟
اون بچه هم نه گذاشت و نه برداشت سریع گفت:خب معلومه.تو کـ.ـ.و نشه😯

یه دفعه فروشنده با صدای بلند و قاه قاه زد زیرخنده!!
خلاصه آبروم رفت.نمیدونم دقیقا مشکل سواله من بود یا بی ادبیه این بچه؟

یکی از همکارام تعریف میکرد که دخترش بلد نیست بگه میکروسکوپ و به جاش میگه میکروبکس... از روزی اینو ت ...

الهی منم همیشه این مشکل دارم یکی بود همش به سوپ می‌گفت سوف منم افتاده رو زبونم با بگیرم دروایسی داشتم میخاستم بگم نه سوپ نمیخورم گفتم مرسی سوف نمیخورم یا سالاد می‌گفت سالار ...سالات...مرغ می‌گفت موغ اصلا یه وضعیه

دوستم7 ماهه حامله ست، یه پسر 5ساله هم داره که به شدت شیطون و فوضوله؛ باهم رفته بودیم توی مغازه لباس ...

😂😂😂😂😂😂

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خوشنود باشی و ما رستگار.میشه واسه زندگیم یه صلوات بفرستید💚

یخ بار خیلی اعصابم حراب بود داشتم شکایت شوهرمو به خواهر شوهرم میکردم گفتم این داداشت هم‌ش به من گیرر میدههه  وخلاصه خواهر شوهرم ول کن نبود به تو نده به کی بده  گ رو ک گفته بودم کلا به فنا رفتم اون شبش

😍😍فکر شو بکن! یه‌روز به خودت بگی تونستم 😍اون‌روز بهتریـــن روزدنــیاســـت❤️ همون طور که شادی ها رفتن یه روزی غم هاهم میگذره آنچنان نماند و اینچنین نخواهد ماند به امید روزی چشمم به امضام بخوره بگم دیدی گذشت 😍😍 

یخ بار خیلی اعصابم حراب بود داشتم شکایت شوهرمو به خواهر شوهرم میکردم گفتم این داداشت هم‌ش به من گیرر ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣 عاشقتم یه بارم من اومدم برا خواهر شوهرم لوس بازی دربیاره که یعنی شماها خوبین گفتم وای خواهر شوهر که چیزی نیست بزرگش کردن 🤣 اوناهم میگفتن واقعا چیزی نیست و مسخره بازی