2777
2789
عنوان

فازش چیه

71 بازدید | 12 پست

کسی که بعد چند ماه که از همه جا بلاکت کرده بود میاد از کانتکتاش دیلیتت می کنه ولی بعد چند شب نصفه شب میاد فقط از تلگرام آنبلاکت می کنه  و همچنان تو بلاک واتس آپ نگهت می داره بعدم که تلگرام پیام می دی بلاک نمی کنه ولی سینم نمی کنه دقیقن فازش چیه؟می شه بفرمایین

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

از نظر روحی و روانی در حالت عادی به سر نمیبره با توضیحات شما 

موافقم خودمم به همین نتیجه رسیدم...اکثرن آدمایی که بین عقل و دلشون گیرن اینجور حالتارو دارن

موافقم خودمم به همین نتیجه رسیدم...اکثرن آدمایی که بین عقل و دلشون گیرن اینجور حالتارو دارن

از نظر این ها بقیه بازیچه ای بیش نیستند 

محض سرگرمی و تنها نبودن با آدم هستند 

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! 

[QUOTE=210084776]مریض روانی یا مریضی ک کرم می ریزه؟؟😊[/QUOTE

لعنت به خود بیشورش که منم مریض کرده...بگو روانی بالاخره از ما متنفری دوسمون داری بی تفاوتی ناراحتی...چی هستی تو آخه...

از نظر این ها بقیه بازیچه ای بیش نیستند  محض سرگرمی و تنها نبودن با آدم هستند

اینا تکلیفشون با خودشونم معلوم نیس...نمی دونن با خودشون چند چندن...سه سال ونیم با من بود خانوادش مخالفت کردن نذاشتن...حالا بعد چهار ماه کات این حرکاتشه بیشور

فضولی در چه موردی دقیقن؟😊

میخواد ببینه پیگیرشی یا نه من جای تو بودم بلاکش میکردم 

یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه 
میخواد ببینه پیگیرشی یا نه من جای تو بودم بلاکش میکردم 

آفرین‌خودمم‌حدس زدم...من یه حرکت بهتر زدم اولا ک ی پیام شیک دادم خیلی لایت تو پیامم بهش رسوندم رفیق شیشش خواهانمه چه جوری...بعدم تمام صفحه هامو ک پابلیک بود و عکسامو می دید همه رو زدم پرایوت کردم هم فهمید شمارش دیلیت شد هم دیگه الان صفحه های بی عکس خاکستری و بی خبری می ره رو مخش...