2777
2789

زنگ زده من و سرکار بزاره خودش ضایع شد از خنده غش کرد پشت گوشی

الان تعریف میکنم

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃

خب😂

☘️🍃☘️🍃☘️ ☘️🍃اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃من ی روزی اینقد قوی میشم ک این استرس رو بتونم شکست بدم اینقد قوی میشم ک بتونم تو روی اونایی ک میخوان بشکننم وایستم من دختر بابامم همون مردی ک کسی جرعت نداره بهش بگه تو🙂 بابام الگوم زندگیم‌جوری خوب میشه همه دست به دهن بشن وسواس فکریم داره روز به روز بهتر میشه خدا آبرومو حفظ کرد،مامان شدم،خلاصه همه چی بر وفق مرادم پیش میره خدایا شکرت😍💖

بفرما

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ساعت ۶با شماره ثابت زنگ زده یه پسر جوون 

خانم پیتزاتون آماده اس پیک آورده دم در

خیلی ممنون دست شما درد نکنه

خانم میگم پیک مناظرتوکه زنگ زده چرا نمیاد تحویل بگیره

بله بله ممنون همین الآن جلوم گذاشتم اینه هاش خیلی ممنون خیلی خوبع

از خنده غش کرد پشت تلفن گفت نوش جان خداحافظ🤣🤣

ساعت ۶با شماره ثابت زنگ زده یه پسر جوون  خانم پیتزاتون آماده اس پیک آورده دم در خیلی ممنون دس ...

😂

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤
بفرما

من بابا مامانم با برادرم (یکی5و یکی 10 سالشه ) کنار هم نشسته بودم داداش کوچکم زد فلش یک فیلم سینمایی بچگانه یکجا دختر میمره  بعد پسر که مثلا عاشقش. به دختر تنفس مصنوعی می ده و در حال تنفس مصنوعی 🙈🙈🙈🙈 می کنه. بعد در حال پدر و ماردم دارن با برادر کوچکم و برادر بزرگم نشتیم توی پزیرایی بعد و قتی دختر به هوش می اید دختر به پسر میگه چرا لبم انجوری پسر می گه براای من تنفس مصنوعی دادم  وای من مثل مرغ سرم کردم توی یقیه لباس و از خجالت داشتم اب می شدم یک هو بابام بلند شد و فلش دراورد. 😂😂😂🤣🤣🤣🙈

برای حرف  دیگران زندگی نکنید برای خود زندگی کنید 
بعد چی شد

هیچی دیگه

زنگ زد من و سرکار بزاره خودش یه لحظه هنگ کرد با چند نفر دیگه زدن زیر خنده گفت نوش جون خداحافظ🤣🤣