2777
2789
چی هست 

غذای بلوچی  این شکلیه من گوشت دوس ندارم فقط گوجه شو میخورم🥲عکس نتیه ولی مال ماهم دقیقا همین میشه

دخترم😌نگید دخترو چه به فوتبال🤫💙 اگه مخالفی نظر منو پاسخ نده  درخواست دوستی قبول نمیکنم حتی خانم ها

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ماهم گوارشی گرفتیم الان جدیدا گوارشی

وای راستی گفتی خوب شدین

حواسم نبود

خدا رو شکر

لطفا امضامو تا آخر بخونید: کاربری چندممه. لطفا قبل از این که تعلیقم کنید اخطار بدید. معمولا آدم دلتنگی هستم. دلم حتی برای بقال سر کوچه هم تنگ میشه. گاهی هم دلم برای بدترین آدمای زندگیم تنگ میشه چون خوبیاشونو هم دیده بودم. بیاید برای رفته‌های زندگیمون فاتحه بفرستیم. اونایی که از زندگیمون رفتن ولی از قلبمون نه. سفرشون به سلامت. اگر تو تاپیکی سوال دارویی داشتن یا میخواستن فیلم، سریال، کتاب یا موزیک بهشون معرفی بشه، منو تگ کنید. جریان نام کاربریم اینه که چند سال پیش یه دوست مجازی داشتم که تو چت‌روم گُلدچت باهم آشنا شده بودیم. نام کاربریش دختر خوب بود و اسمش نازنین‌شکیبا. از یه روزی به بعد دیگه تو یاهومسنجر آنلاین نشد. خطش هم خاموش شد. از اون روز همه‌جا نام کاربریمو میذارم دختر خوب به امید این که پیداش کنم. مادرم بیماری نوروپاتی داره. میشه برای سلامتیش و بهبودیش یه صلوات بفرستید؟ ممنونتون میشم.
غذای بلوچی  این شکلیه من گوشت دوس ندارم فقط گوجه شو میخورم🥲عکس نتیه ولی مال ماهم دقیقا همین می ...

منم همینو درست میکنم بهش میگیم واویشکا خیلی دوس دارم با سبزی خوردن😋نوش جونت گلم

منم همینو درست میکنم بهش میگیم واویشکا خیلی دوس دارم با سبزی خوردن😋نوش جونت گلم

ما فقط گشنیز اضافه میکنیم با ادویه مخصوص کراهی زیاااااااد😂اینقد تند و ترش میشه ولی عالیه 

دخترم😌نگید دخترو چه به فوتبال🤫💙 اگه مخالفی نظر منو پاسخ نده  درخواست دوستی قبول نمیکنم حتی خانم ها
بپرس عزیزدلم راحت باش😇

فدات

من وزنم خیلی اومده پایین  چی بخورم وزن بگیرم  هم خودم هم نینی

شما وزن خودت ونینی چطوره 

اینکه من ترشحات سبز میبینم نشونه عفونته یاچی؟

شرمنده سوالام زیاد بود 😇

دوستای نینی سایتی دعام کنین به حاجتم برسم💚
فدات من وزنم خیلی اومده پایین  چی بخورم وزن بگیرم  هم خودم هم نینی شما وزن خودت ونینی چط ...

عزیزم واسه اینکه خودت و بچه وزن بگیرین فقط چیزای مقوی بخور،وعده هاتو زیاد کن ولی اندازه غذاهاتو کم کن،خیییلی میوه بخور هم بچه رو خوشگل میکنه هم وزنتونو تعادل نگه میداره،من سر بچه‌م فقققط میوه میخورم وای توی این ۱۸ سال اینهمه میوه نمیخوردم..آبمیوه هم زیاد اثر داره،غذاهاتو سعی کن مفصل بخوری مثلا سوپ و آشو اینجورچیزارو وعده اصلی غذات قرار نده..

آره گلم احتمالا عفونت داری حتما برو پیش دکترت تا بیشتر نشده

🦋هر زخمی که به کسی میزنیم، اول روح خودمونو میخراشه💙
خیلی ممنون گلی

خواهش میکنم عزیزم..گلم البته وزن گیری جنین اصلیش یه هفته مونده به زایمانته که اونوقت هرشب بادام هندی و یه لیوان شیرموز بخور،فقط یه هفته مونده به زایمانت ها..

بچه‌ت اونوقت وزنِ اصلی میگیره و قوی میشه گلم..

خواهر منم باردار بود یه هفته مونده بود به زایمانش دکتر گفته بود بچه‌ت یه کیلو و ۲۰۰ گرمه،اینم هرشب بادام هندی و شیرموز خورده بود توو عرضِ یه هفته بچه‌ش شده بود ۳ کیلو

خواهش میکنم عزیزم..گلم البته وزن گیری جنین اصلیش یه هفته مونده به زایمانته که اونوقت هرشب بادام هندی ...

عه چ خوب😍😍

منم چون تهوع زیاد داشتم  وخیلی لاغر کردم همه فک میکنن بچم ضعیف میشه..میخوام زیادبخورم بچمم وزنش خوب باشه بهشون ثابت بشه ک کم اومدن وزنم ب رشدبچه ربطی نداره اینو دکترمم گف....کاش حداقل خودمم ب وزن قبلیم برگردم 🤦‍♀️

دوستای نینی سایتی دعام کنین به حاجتم برسم💚
عه چ خوب😍😍 منم چون تهوع زیاد داشتم  وخیلی لاغر کردم همه فک میکنن بچم ضعیف میشه..میخوام زیادب ...

گلم ربطی نداره منم توو یه هفته ۳ کیلو کم کردم ولی بچه‌م همون وزن درستش بود..

من ۶ ماهه بودم همه فکر میکردن ۲ ماهه حاملم دکترم خودشم نگرانم بود میگفت چرا شکمت اینهمه کوچیکه غیرطبیعیه برو سونوگرافی رفتم گفت درسته اصلا مشکلی نداره..ی هفته دیگه زایمانمه بچه ۳ کیلوعه