2777
2789
عنوان

رشته موسیقی یا....؟

1967 بازدید | 27 پست

بنظرتون موسیقی بهتره یا رشته های پزشکی 

الان که همه دارن میرن پزشکی رقابت سنگینه و نمیدونم چه اینده ای داره  اما موسیقی هم تو ایران برای خانما..... بچها یه راهنمایی کنین دیگ دیر شده نمیتونم از تجربی برم موسیقی ولی ساز میزنم  سال دیگه کنکور دارم مخام بدونم کدوم بهتره و اینده بهتری داره؟ :(

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین موسیقی تو ایران بخای بخونیم اکثرا سنتیا خودمون تو دانشگاه ها تدریس میشه به احتمال

پزشکی بخون کنارش موسیقی یاد بگیر بستگی به تواناییت داره و همونجوریم میتونی مدرک تدریسم بگیری 

من کنار دانشگام موسیقی شروع کردم کنسرتم داشتم

اینو میگم که اینجا ایرانه جایی که الات موسیقی تو تلویزیون نشون دادنش ممنوعه 😔

ببین موسیقی تو ایران بخای بخونیم اکثرا سنتیا خودمون تو دانشگاه ها تدریس میشه به احتمال پزشکی بخون ک ...

کی میگع ممنوعه پس تو خندوانه گروها میومدن با سازاشون چی بود🙄

پرواز را به خاطر بسپار ، پرنده مردنیست…✨.                                            •دُختِ پَروانهِ🦋                                                       •اُردیبهشتی🌿                                                                              •مُتاهِل💍                                                                          

جفتشم  عالیه و دوستداشتنی..

بازار کار رشته پزشکی و پیرا پزشکی خب بیشتره

ولی موسیقی هم کم  کم واسه خانوما داره جا میوفتع

پرواز را به خاطر بسپار ، پرنده مردنیست…✨.                                            •دُختِ پَروانهِ🦋                                                       •اُردیبهشتی🌿                                                                              •مُتاهِل💍                                                                          

واییی من عاشق موسیقیم کنکور تجربی قبول نشم میمونم واسه کنکور هنر میرم موسیقی یا یه رشته دیگه هنر

🦋🖤Johnny depp fan🖤🐰                                            #پاترهد○-○⚡    #slytherin🍏                                              زرتشت چه زیبا گفت : ای کاش آنقدر آب داشتم تا جهنم را خاموش می کردم و آنقدر آتش داشتم تا بهشت را می سوزاندم، که مردم خدا را برای خودش بپرستند نه برای بهشت و جهنم :)🌌                                               
همه ک نمیشه پزشک شن... :/

ولی همه رویای‌پزشک شدن دارن منم بخاطر خونوادم رفتم :( مجبورم نکردن بهمم گفتن برو موسیقی استعداد داری ولی خب میگفتن اینده شغلی خوبی نداره یعنی در کل راضی نبودن خودم تجربیو دوست دارم ولی خب وقتی میبینم اینقد متقاضی داره و شلوغه احساس میکنم اینده خوبی نداره

ببین موسیقی تو ایران بخای بخونیم اکثرا سنتیا خودمون تو دانشگاه ها تدریس میشه به احتمال پزشکی بخون ک ...

مرسی عزیزم بابت پیشنهادت  واقعاالان که فک. میکنم بیشتر به موسیقی علاقه داشتم تجربیم مشکلی ندارم نمیگم علاقه ندارم ولی موسیقی برام یچیز دیگس هیچوقت ازش خسته نمیشم :)