2777
2789
عنوان

نامزدم گفت که....

350 بازدید | 15 پست

سلام نامزدم که عقدم نیستیم خونه خواهرش من غذا کم خوردم خواهرش پشت سرم گفته بود خودشو میگیره شاید فک میکنه ظرفای ما کثیفه نامزد منم زنگ زد گفت زنگ بزن بهش بگو که اینطوری نبوده و اینکه کلا ادم زود رنج و گندیه و اصلا سخت زیربار اشتباهاتش میره ۶ تا خواهرم داره بعد دعوامون شد من بلاکش کردم بعد ۱ هفته از بلاکی درش اوردم اشتباه کردم بهش پیام دادم اونم گف سخت از دلم درمیادو نمیتونم ببخشم منم دیگ دیدم ناز میکنه گفتم باشه تمومش کنیم دیدم ول کن نیس میگه حالا بهم وقت بدیم و چون زیاد بحث داشتیم دوباره دعوا شد و لج کردیم گفتیم نمیخوایم و هردو تمومش کردیم حالا بعد ۱ هفته پروفشو عوض کرده بیوگرافی واتساپ گذاشته کاش برگرده یعنی میشه خب اون اگه منو واقعا میخواد چرا غرورشو ول نمیکنه که بیاد بگه اینطوری گفتع

بنظرم شمارشو بپاک

این ب درد زندگی نمیخوره

ازما گفتن بود

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

با اجازه استارتر، ی صلوات برای شفای پدرم می فرستین 🙏

برام ی صلوات می‌فرستین🌸 تو این دنیا برا خودتون هدف داشته باشین😘 وقت بزارید برا خودتون 💗دنبال رویاهاتون برید 😍 یادتون باشه زندگی شماست و نیاز نیست در مقابلش به کسی جوابگو باشید 🌸 تو اولین و آخرین ناجی زندگی خودت هستی همیشه باعث افتخار خودت باش 💗 امیدوارم همیشه رو لباتون خنده باشه😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه دهن بین. بجای اینکه به خواهرش بگه فلانی اصلا منظوری نداشته که کم غذا خورده،

به شما میگه زنگ بزن به خواهرم.😐

ینی رسماً برای شما احترامی قائل نیست و میخواد بقیه رو راضی نگه داره.

تو انتخابت تجدیدنظر کن.

به نظرم اگه میخواست مستقیم میگفت نه اینکه یع جوربگه که من بهش پیام بدم و برگردم

بله درسته زندگی با ادمی که انقدر سخت پا روی غرورش میزاره میتونه واقعا ازاردهنده باشه از این بخشش بگذریم مشخصه که تا حدودی هم زیادی به حرف خانوادشون توجه میکنن و اجازه دخالت میدن

بابا لایک نکنید دیگ پستامو ای بابا😫😕😑🥺

یه خورده بیشترفکرکن واسه ازدواج باایشون 

به جای اینکه طرفداری کنه ازت دربرابرخواهرش میگه شمابهش زنگ بزنی بگی؟؟؟

من جای شمابودم اگه به خاطراین مرد نامزدیموبه هم نمیزدم ،حتمابه خاطر خواهرش به هم میزدم .

این ازالان کوچکترین حرکتتو زیرنظرداره وبدبرداشت میکنه .وای به حال بعدا 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤