2777
2789
عنوان

زندگیم یه تراژدیه

548 بازدید | 29 پست

می‌دونم الان بچه تون توی بغلتونه میاین می‌بینید می‌خونید و بچتونو محکم تر بغل میکنید و خداروشکرمیکنید که این بلا سر من نازل شد تا از سر شما دفع بشه...شاید کمی دلتونم بسوزه برام!

با سه نفرتون هستم که هرگز اینجا و نمیخونید! از هر سه تاتون متنفرم، هم از خودتون هم از بچه هاتون... اگر عدالتی وجود داشت دیگه این سهم من نبود...

لطفا قضاوت نکنید!

هروقت خدای نکرده بچتون جلوی چشمتون جون داد بیاین و قضاوتم کنید

مادر یک فرشته آسمانی و نازنین دختری که هدیه خداست برای آرامش قلب سوخته ام

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بگو چی شده عزیزم تا اروم شی معلومه یه حس بد رو سینه ات سنگینی میکنه 

پست هامو بخونی متوجه میشی. بارداری بعد از یازده سال و مرگ نوزادم بخاطر اشتباه یه پزشک . موندم با یه شکم پاره و دل خون. و دست خالی. از دیدن بچه های همسن بچم متنفرم. از خدا شاکی ام. آنقدر توی زندگیم زجر کشیدم و سختی دیدم که آرزوی مرگ میکنم هر لحظه. اگر خدایی بود این پیگه سهم من نبود...

پسر گلت به دنیا اومد بعد فوت کرد  یا قبل زایمان از دست دادیش؟😔

چهارروز بعد از تولد بخاطر نادانی یه دکتر بی همه کس نانجیب سهمیه ای، حاصل همه عمرم از دستم رفت

عزیزم روح پسر اسمونیتم شاد باشه قربونت برم همیشه میگن مادری که نوزاد از دست نیده بچش جلو در بهشت منتظرش میمونه بعد از فوت مادر میگه مادر من فقط جاش تو بهشته نا امید نباش عزیز جان عمه ی من هم چهار تا بچه ازش مردن تا دوتاشون موندن الا دوبچه مثل دسته گل داره ۱۵ سال بچه میاورد بعد از به دنیا امدن میمردن 

چهارروز بعد از تولد بخاطر نادانی یه دکتر بی همه کس نانجیب سهمیه ای، حاصل همه عمرم از دستم رفت

خدا بهت صبر بده گلم

خیلی درد بدیه 

منم کشیدم

سینه هام پر شیر بود ولی دخترم کنارم نبود

مشگلش چی بود عزیزم

مریض بود؟