2777
2789
عنوان

مامانم ای خدا

108 بازدید | 11 پست

۲۷ مرداد علایمش شروع

۴ شهریورسیتی داد ۵۰ درصد درگیر 

رمدسیور زد 

بعد  روز ب روز بهتر شد 

دوبارم رفته فوق تخصص ریه تغذیشم خوبه

اما الان ک ۹ مهره هنوز ب حالت اول برنگشته یا دراز کش یا نشسته  یکم کار میکنه

خیلی قلبم اتیشه یعنی ب حالت اول برمیگرده؟ اون روحیش خوبه اما خودم داغونم

آره بابا نگران نباش ، منم کرونا گرفتم تا یک ماه همه ش خسته بودم 

تو مگو همه به جنگند و ز صلح من چه آید / تو یکی نه ای هزاری تو چراغ خود برافروز / که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر/ که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره عزیزم نگران نباش خوب میشن انشالله مثل روز اول سالم و سلامت میشن توکل ب خدا😊😊😌😌

خیلی گذشته دیگخ نایی ندارم همشم میگ تو بچسب ب کار زندگی خودت من خوبم خودم نمیخوام کار کنم

اخه ازمایش خون هم داد گفت عفونت ادراری داره و فقر اهن

خوب خستگیش برا همونه آهن که پایین باشه حالت کسلی و خستگی زیاده ،هر روز قرص آهن رو بهش بده ایشالا برطرف میشه برا عفونت ادرار هم که زود رفع میشه داروشو بخوره

تو مگو همه به جنگند و ز صلح من چه آید / تو یکی نه ای هزاری تو چراغ خود برافروز / که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر/ که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز
خوب خستگیش برا همونه آهن که پایین باشه حالت کسلی و خستگی زیاده ،هر روز قرص آهن رو بهش بده ایشالا برط ...

قرص اهن قوی میخوره قوی ی هفته قبل ازمایش میخورد

کسل هم نیس اما همش دراز کش یا نشسته خم هم نمیتونه بشه اذیت میشه

خیلی گذشته دیگخ نایی ندارم همشم میگ تو بچسب ب کار زندگی خودت من خوبم خودم نمیخوام کار کنم

عزیزم نگران نباش دایی من کرونا گرفت بدجور ۳ماه بیمارستان بستری بود کم کم خداروشکر خوب شد زمان میبره کرونا اینجوره زمان میبره مثل اولش بشه توکلت برخدا باشه 

و خدایی ک بشدت کافیست❤
عزیزم نگران نباش دایی من کرونا گرفت بدجور ۳ماه بیمارستان بستری بود کم کم خداروشکر خوب شد زمان میبره ...

من مامانم اصلا بستری نبود خطرشم رفع شده اما نمیدونم چرا مث اول نشدخ بخدا دانشگاه دندونم رو‌ ول کردم خیلی دلم میسوزه

دارو عفونت ادرار چیه

دکتر نداد؟ سفکسیم میدن اکثر دکترا

من مامانم اصلا بستری نبود خطرشم رفع شده اما نمیدونم چرا مث اول نشدخ بخدا دانشگاه دندونم رو‌ ول کردم ...

وا چرا ول کردی؟!!