2821
2789
عنوان

عوض شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 119 بازدید | 18 پست
یه شعری بود میگفت  یه ماهی میگه: خدایا این دریا چیه که همه ازش حرف میزنن؟! این آب چیه که میگن ...

اینا اثبات نیست و اعتقاده

من برای متنفر بودن از کسانی که از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا من گرفتارِ دوست داشتنِ کسانی هستم که مرا دوست دارند.

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بستگی داده به زاویه نگاهت 

نظرتو در مورد این مطلب بهم بگو:

هندوان گاو را حیوانی مقدس و حتی مقدس ترین حیوان می‌دانند و در منازل و معابد خود و همچنین میادین شهرها مجسمه آن را نصب می‌کنند

این موجوادات مقدس ترین مخلوقات برای هندوها محسوب می‌شوند و بی‌احترامی به آن در این دین ممنوع است. گاوها در خیابان به طور آزادانه راه می‌روند، سبزی‌ها و میوه های مغازه ها را می‌خورند و ترافیک و راه‌بندان شدیدی ایجاد می‌کنند بدون اینکه کسی به مزاحمتی برای آنها ایجاد کند.

از آنجا که گاو پرستی در میان عده ای از هندوها رواج دارد، خوردن گوشت گاو، همچنین استفاده از پوست آن ممنوع است. زمانی که یک گاو می‌میرد با مراسم مذهبی به خاک سپرده می‌شود.

نوشیدن ادار گاو وسرگین آن برای تبرک و تطهیر درونی امری معمول است. هندوها گاها برای اینکه ادرار تازه و گرم گاو را به دست بیاورند ساعت ها، ظرف به دست در مراتع به دنبال گاوها راه می‌افتند و منتظر می مانند.

در هندوستان تقدس گاو به حدی است که اگر گاوی در وسط خیابان بخوابد و صف های طولانی از اتومبیل‌ها به وجود بیاید، کسی حق ندارد گاو را از سر راه مردم به حرکت در آورد.

حتی پلیس نیز قادر به انجام چنین کاری نیست. تا زمانی که خود گاو با خیال راحت بلند شود و راه را برای اتومبیل‌ها باز کند. در هند حدود صدو پنجاه میلیون گاو وجود دارد و یکی از علت‌های نزاع بین مسلمانان و هندوها بر سر کشتن گاو است.

من برای متنفر بودن از کسانی که از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا من گرفتارِ دوست داشتنِ کسانی هستم که مرا دوست دارند.
نظرتو در مورد این مطلب بهم بگو: هندوان گاو را حیوانی مقدس و حتی مقدس ترین حیوان می‌دانند و د ...

اعتقاد دو نوع هستش 

یکی بر پایه عقل بعد پذیرفتن و بعد دوست داشتن

اون یکی فقط بر پایه دوست داشتن

یعنی فقط چیزی رو دوست داشته باشی به این دلیل که از گذشته رسیده مثل خیلی از سنت های اشتباه که هست یا تاثیر محیط زندگی و . . . این مثالی که زدی از نوع دوم هستش

که اگه این طور باشه باعث تعصب میشه، حالا تعصب چیه؟! یعنی حسی که جلوی فکر کردنت رو بگیره وقتی باهات مخالفت کردن جوش بیاری و نخوای به عمق ش فکر کنی این میشه تعصب و حتی اگه چیزی که واقعا درست و خوب باشه رو با تعصب قبول کنی به هیچ دردی نمیخوره