2789
عنوان

پولدار شو🤩

173 بازدید | 10 پست

این هدیه بازکردنی است

دوست گرامی، شما از طرف «     » عزیز به بلوبانک دعوت شده اید.

روی لینک زیر کلیک کرده و اپلیکیشن بلوبانک را نصب کنید.

کد «MJ2I4Q» را در قسمت کد معرف وارد و فرآیند بازکردن حساب را تکمیل کنید.

https://blubank.com/#footer

بلو؛ بانک، ولی دوست داشتنی

🥴🥴🥴🥴🥴😑😑😑😑😑😑

کاربری دست دو نفره🤍 پس کار آگاه بازی در نیارید  .‌.اگ ریپ زدی دیدی جوابتو ندادم بدون برا شعور و فرهنگ خودم احترام قائلم و نمیخوام بخاطر تو ب خودم بی احترامی کنم و گرنه هزاررررتا جواب برا گفتن دارم نگران نباس 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

جیغغغ بنفشششش😐

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست

بلوبانک یک بانک دیجیتال است که همه‌ی عملیات بانکداری روی اپلیکیشن آن و کاملا به‌صورت آنلاین انجام می‌شود. تمامی سپرده‌های مشتریان در بلو نزد بانک سامان نگهداری می‌شوند و وجوه مشتریان مورد تضمین صندوق ضمانت سپرده‌های بانکی در بانک مرکزی است. بر همین اساس نیز کارت‌های بانکی بلو، با پیش شماره کارت‌های بانک سامان (۸۶-۶۲۱۹) صادر می‌شوند. درواقع اتصال بلوبانک به شبکه‌های سراسری بانکی و پرداختی (شتاب و شاپرک)، از مسیر سوئیچ‌های بانک سامان و با نظارت این بانک صورت می‌گیرد

این اپلیکشن رو نصب میکنید و برای ورود نیاز به کد معرف داره بعد شما کد من رو میزنید ۳۰ هزار ت من هدیه به من تعلق میگیره بعد خودتون هم چند نفر رو دعوت میکنید به همین راحتی ۳۰۰ تومن هدیه دریافت میکنید🤩🤩

فقط برای ورود حتما باید کد معرف رو بزنید

البته وقتش تموم شد من تازه عملیات ثبتنامم تموم  شد نشد اینجا بگم

ولی ماهی یکباره 

هر وقت کارتم رسید اینجا عکسش رو میفرستم 

یکی از فامیل هامون انجام داد ما مطمعن شدیم بعد داریم شرکت میکنیم 

تمام مراحلش هم رایگانه 

می تونید گوگل بزنید