2777
2789
عنوان

سرويس چوب نوزاد طرح مدرن و ساده

172 بازدید | 8 پست

سلام، كسي ميتونه راهنمايي كنه يه تخت و دراور ساده و از جنس چوب رو براي نوزاد از كجا ميشه تهيه كرد؟ بيشتر مد نظرم طرح ايكياست كه سادست، من استراحت مطلقم نمي تونم برم بگردم تا پيدا كنم، ممنون ميشم راهنمايي كنيد

https://instagram.com/hibaby.wood?utm_medium=copy_link اين پيج رو ببين فروشگاه برادرمه تمام عكسها&n ...

ممنون، ديدم، من دنبال كار ساده تو طرح ايكيام، با جنس چوب، اين مدل كار نبود

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم من تویه تایپینگ دیدم که گفتین اندومتر کمتر از شیش بوده!من الان اندومترم دو هست و یه کیست کوچیک دارم و یه ماهه پریود نشدم!شما الان باردارین؟درمانت چقدر طول کشید

لطفا لایکم نکنید🤦🏻‍♀️🥲
سلام عزیزم من تویه تایپینگ دیدم که گفتین اندومتر کمتر از شیش بوده!من الان اندومترم دو هست و یه کیست ...

سلام، من مشكلات زيادي داشتم كه يكيش اندومتر بود، واسه منم ٢ بود ابتداش كه فهميدم مشكل دارم، ولي با درمان و زمان حل شد البته كاملا به صورت مصنوعي و با دارو، العانم باردارم و ٢٧ هفته

سلام، من مشكلات زيادي داشتم كه يكيش اندومتر بود، واسه منم ٢ بود ابتداش كه فهميدم مشكل دارم، ولي ...

ببخش انقد سوال میپرسم منم اندومترم ۲ هست!ینی چی مصنوعی؟امیدوارم نی نی سالم و سلامت باشه

لطفا لایکم نکنید🤦🏻‍♀️🥲
ببخش انقد سوال میپرسم منم اندومترم ۲ هست!ینی چی مصنوعی؟امیدوارم نی نی سالم و سلامت باشه

مثلا با آمپول هاچ ام جي و لتروزول بالا مياد، اگه ميخواي واتس آپ چت كنيم چون توضيحش خيلي طولانيه

مثلا با آمپول هاچ ام جي و لتروزول بالا مياد، اگه ميخواي واتس آپ چت كنيم چون توضيحش خيلي طولانيه

Inana جون سلام 

تبریک میگم عزیزم تاپیکات رو خوندم منم مشکل شمارو دارم این ماه دیگه پزشک تصمیم گرفته برام انتقال بده 

میشه راهنماییم کنی چیکار کنم آندومترم رشد کنه

شما اون ماهی که انتقال دادی چه داروهایی خورده بودی

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
Inana جون سلام  تبریک میگم عزیزم تاپیکات رو خوندم منم مشکل شمارو دارم این ماه دیگه پزشک تصمیم ...

سلام، والا خيلي كارها كردم، ولي دارويي بايد بگم لتروزول و هاچ ام جي و استراديول، مكمل كه امگا و دي و ايي، متفورمين و پريدانازول