2777
2789

سلام من کلش دارم بازی میکنم بعد اصلنم داخل واتساپ نبودم بعد خواهر شوهرم ناراحت شده تو انلاین بودی جواب پیامو نمیدادی با اینکه من اونموقعه اون ساعتی ک اون پیام داده یادمه تو بازی بودم الان اگر جای دیگه نتت روشن باشه وات انلاین میزنه؟؟

تو ضربان قلب منی«♥️🌼🥰»                                                ‌                ♥️𝐘𝐎𝐔𝐑𝐄 𝐌𝐘 𝐇𝐄𝐀𝐑𝐓𝐁𝐄𝐀𝐓

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید صفحه واتساپ رو کامل ببندی 

اهان مرسی عزیزم یعنی حتی اینیستام باشم اونجا انلاین میزنه منو اگد نبندم کامل اخه قدیم اینطوری نبود که

تو ضربان قلب منی«♥️🌼🥰»                                                ‌                ♥️𝐘𝐎𝐔𝐑𝐄 𝐌𝐘 𝐇𝐄𝐀𝐑𝐓𝐁𝐄𝐀𝐓
ممکنه چون پیام داده ۲تا تیک خورده گفته نتش روشنه ولی جواب منو نمیده

ن گفت انلاین بودی 

ممکنه چون پیام داده ۲تا تیک خورده گفته نتش روشنه ولی جواب منو نمیده

گفت ک خودم دیدم هی اف میشدی باز انلاین میشدی

صفحه رو کاملللل باید ببندی 

من چند سری واسم پیش اومده 

نبسته بودم آن رفته بوده

‏از داشته هامون لذت ببریم و بدونیم که همین چیزایی که شاید برای ما عادی شدن و دیگه به چشممون نمیان،       آرزو و رویای خیلی از آدماست...🌱 ، بیشتر از هر وقت دیگه ای به دعاهاتون نیازمندم ، ممنون میشم اگه با دلای پاکتون یه صلوات برام بفرستید🥲💙