2777
2789
عنوان

خرید دیپلم

752 بازدید | 18 پست

دوستان من فشار روحی خیلی بدی رومه افسردگی بدی گرفتم نمیتونم درس بخونم ۱۷ سالمه هنوز دوسال دیگه  دارم می‌خوام برم دیپلم بخرم نظرتون چیه چون واقعا شرایط سختی رو دارم از پس درس بر نمیام 

برو درس بخون  بری بخری باید خیلی پول بدی بدم زمان دانشگاه استعلام میگیرن از مدرکت میفهمن الکی ...

میگن دانشگاه های نظری اینجوری فنی حرفه ای قبول می‌کنه

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

برو آموزشگاه های فنی و حرفه ای براحتی میتونی دیپلم بگیری حداکثر در 6ماه.من خودمم اینجوری دیپلم گرفتم،رفتم آموزشگاه علم پرور در چهارراه ولیعصر و رشته گردشگری رو انتخاب کردم،کلا 6تا جزوه 20 صفحه ای بهم دادن،بنظرم دیگه از این راحت تر نمیشد دیپلم قانونی گرفت.  

تا چندم خونده بودی که تونستی دیپلم بگیری و چقدر زمان برد 

آخی گفتی آموزشگاه علم پرور چقدر دلم براشون تنگ شده. واقعا جزو بهترین آموزشگاه های فنی حرفه ای در تهران. منم دیپلم گرافیک گرفتم اونجا. کلا 6ماه بیشتر زمان نبرد

آخی گفتی آموزشگاه علم پرور چقدر دلم براشون تنگ شده. واقعا جزو بهترین آموزشگاه های فنی حرفه ای در تهر ...

میشه درخواستم رو قبول کنی قشنگم لطفا):

میخواستم راجب اموزشگاه و مدرک دیپلم بپرسم ):

دیگه اگه سوادت زیر دیپلم باشه تو این دور و زمونه خیلی سرخورده میشی 

کسی سوال میکند بخاطر چه زنده ای؟؟ و من برای زندگی تو را بهانه میکنم  و دختری در من ساز امیدواری مینوازد🌈🎸1403.04.24

میگن دانشگاه های نظری اینجوری فنی حرفه ای قبول می‌کنه

تمام دانشگاه ها استعلام از مدرک میگیرن اگه دیپلم خریدی فکر دانشگاه رفتن را از سرت بیرون کن 

لب فرو بسته ام از ناله و فریاد ولی                                    دل ماتم زده در سینه ی من نوحه گر است 
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز