2777
2789
عنوان

بیا گلم

112 بازدید | 12 پست

@ملی___ملیییی  

عزیزم ناموس معنیش عزت احترام آبرو پاکدامنیه.یعنی شما اینا نیستید؟!!!!!!!یعنی شما مایه احترام و افتخار وآبروی پدروبرادرتون نبستید؟!!!!!من دیگه حرفی ندارم

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای خودتون معنی روش نذارین

عزیزم دهخدا رو برو بخون

معنی رسمیش تو کتاب دهخدا

ازخودم درآوردن یعنی چی!!

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  

ناموس این چیزی که توگوشتون کردن نیست/

ایناعمری گولتون زدن تاجزاموالشون کنن شمارو

آره من ناموس کسی نیستم 

چون کالانیستم

الانم میگم

من انسانم

یه انسان آزادواختیاردارخودم

مثل پسرکه ناموس کسی نیست وحق انتخاب واختیارش باخودشه

احترام باتفکرناموس پرستیِ چندش زمین تاآسمون فرق میکنه✋🏻

🐥💜
ای حرفا تاجایی معنی داره که زن رو محدود نکنه فقط زن نباید پاکدامن باشه که بخواد باعث ابرو پدر مادرش ...

عزیزم من چند معنا گفتم پاکدامنی هم شاملشه.بعدش مگه بده یک خانم پاکدامن باشه بزرگترین افتخار یک انسان پاکدامنیشه 

ناموس این چیزی که توگوشتون کردن نیست/ ایناعمری گولتون زدن تاجزاموالشون کنن شمارو آره من ناموس کسی ...

👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

درخواست دوستی ندین لطفا🌸 من مادر سیندرلا هستم و البته مادر زن شاهزاده 😁
ناموس این چیزی که توگوشتون کردن نیست/ ایناعمری گولتون زدن تاجزاموالشون کنن شمارو آره من ناموس کسی ...

اینکه مردای اطراف شما باشما مثل آموال رفتارکردن دیگه مشکل اوناس!

عزیزم من چند معنا گفتم پاکدامنی هم شاملشه.بعدش مگه بده یک خانم پاکدامن باشه بزرگترین افتخار یک انسان ...

خیر بد نیس ولی باای حرفا باعث شدیم مردا فک کنن قدرت برتر هستن و هرکاری میتونن بکنن فقط دختره که نباید دست از پا خطا کنه

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم