2777
2789
الهی ماه دیگه انشاالله میندازه اصن شاید سه چهار روز دیگه بندازه خدارو چه دیدی توکل به خدا  تاز ...

دلم میخواس زود بچه داربشم تک فرزندم ولی اعتمادندارم به بی بی چک میرم ازمایش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ننداخت🥲🥲

نگران نباش من بعداز ۹ ماه باردار شدم این دفعه که باردار شدم هر روز یا یه روز درمیون رابطه داشتیم تو شد بالاخره

ان شاالله باردار میشی نگران نباش  به هیچ وجه

خدای بزرگ میدونم همیشه حاضر و ناظری اما غفلت های گهگاه منو ندیده بگیر و خودت هوامو داشته باش .وامیدوارم کمکم کنی تو دلیلم رو صحیح و سالم بغل بگیرم
متولد ۷۶ هستم توچی

تو خیلی جا داری عزیز دلم من متولد ۶۷ هستم و بچه اولمه ۳۳ سالمه تو ماشاالله جوونی من ۶ سال از ازدواجم گذشت و اقدام کردم تو ماشاالله بدنت هنوز تواناییش خیلی زیاده من خونمون شرق تهران بود محل کارم میرداماد سخت بود شرایط برا همین دیر اقدام کردیم

تو خیلی جا داری عزیز دلم من متولد ۶۷ هستم و بچه اولمه ۳۳ سالمه تو ماشاالله جوونی من ۶ سال از ازدواجم ...

توهم جوونی عزیزم ایشالله یه بچه سالم و شلوغ و تپل بیاری😍.من تک فرزندم میخوام زودبجه ببارم سرگرم بشم

انشاالله زود زود یه مامان خوسگل میشی😍😍😍

سلام.پریودنشدم هنوز فردامیرم ازمایش خون.سونو رفتم کیست ندارم گفتم بی بی چک منفی شده گفتن hcg هنوز زیاد نشده بود توادرارت مشخص بشه

سلام.پریودنشدم هنوز فردامیرم ازمایش خون.سونو رفتم کیست ندارم گفتم بی بی چک منفی شده گفتن hcg هنوز زی ...

اااا به سلامتی شاید بارداری چقد مدلات شبیه منه منم پریود اخریم دوروز زودتر از بقیه بود خیلی مدلات شبیه منه شاید بارداری اگه باردار باشی تو آزمایش نشون میده انشاالله هر چی صلاحته همون میشه

اااا به سلامتی شاید بارداری چقد مدلات شبیه منه منم پریود اخریم دوروز زودتر از بقیه بود خیلی مدلات شب ...

کلا تادیشب پهلوم دردمیکرد الان شکمم همش فکرمیکنم پریود شدم ولی نمیشم.سینه هام اصلا تغییری نکرده فقط یکوچولو پر شده.واحساس خستگی