2777
2789
عنوان

معلما

40 بازدید | 3 پست

چنتا نمونه کار میفرسه تو گروه اکثرشونم مثلث رو لوزی کشیده یا مربع رو مثلث کشیده یا خمیر بازیشون معمولیه 

ولی بچه من کلی کاراشو تمیز و مرتب انجام میده ولی هیچ کدومو توگروه نمیزاره .

اکثرا با سه تا خط عضوگروهن من هر چی میگم بچمو عضو گروه کن انگار ن انگار همه ی بچه ها با سیمکارت دانش آموزی خودشون تو گروهن مامانشونم تو گروهن ولی ب من توجه نمیکنه یا با مامشکل داره چرا اینقد فرق میزاره؟؟؟؟

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩
بزاره هم مهم نیس حساسیت الکی به خرج نده

آخه باورت نمیشه کلی کاراشون کثیفه یا اشتباهه ولی ازشون میزاره من بچم خودش میکشه خودش قیچی میکنه میچسبونه.همه کاراش صفر تا صد خودشه .نقاشیاش تموم خودش میکشه..ولی اینا رو نمیزاره اصلا خب حداقل کارای تمیز و مرتب و بزاره از هر بچه ای یه نمونه بزاره .نه اینوه فقط سه چهار نفر هر چی بود از اونا بزاره

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آخه باورت نمیشه کلی کاراشون کثیفه یا اشتباهه ولی ازشون میزاره من بچم خودش میکشه خودش قیچی میکنه میچس ...

حوصله بررسی نداره لابد همینطوری برمیداره میزاره

من خودم معلمم گاهی پیش میاد کاری کنم اولیا بگن فرق میزاره بااینکه انقد مشکلات هست حوصله ی ریز به ریز اهمیت دادنو فکر کردن به این چیزارو ندارم