2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

۸ ساله به خاطر جنسیت اقدام نمیکردم الان که باردارم دقیقا همون شد که فکرشو میکردم،از خدا نمیترسیدم خو ...

الهی بگردم چرا اینقدر ناامیدی

مهربونا میشه برای سلامتی مامانم سرطان بدخیم داره صلوات بفرستید😭خدا انشالله ده برابرشو بهتون برگردونه♥
الهی بگردم چرا اینقدر ناامیدی

چون تنها امیدم که خدا بود خواسته ی دلمو نداد و منو تنها گذاشت

حالا من موندمو نگاها و حرفایه اطرافیان از حالا دارم تمرین میکنم تحملمو ببرم بالا واقعا برام سخته 

خدایا خودت مواظب فرزندانم باش
چون تنها امیدم که خدا بود خواسته ی دلمو نداد و منو تنها گذاشت حالا من موندمو نگاها و حرفایه اطرافیا ...

عزیزم دختر نمیخواستی?

مهربونا میشه برای سلامتی مامانم سرطان بدخیم داره صلوات بفرستید😭خدا انشالله ده برابرشو بهتون برگردونه♥
عزیزم دختر نمیخواستی?

نه چون یه دختر ۸ ساله دارم و تو این ۸ سال به خاطر اینکه بازم دختر بشه اقدام نکردم الانم با کلی دعا و توکل اقدام کردم که نتیجه نداد،تا خدا خودش نخواد به کسی نمیده حتی اگه خیلی دعا کرده باشی وهمه چیو رعایت کرده باشی

خدایا خودت مواظب فرزندانم باش
نه چون یه دختر ۸ ساله دارم و تو این ۸ سال به خاطر اینکه بازم دختر بشه اقدام نکردم الانم با کلی دعا و ...

ناشکری نکن عزیزم بسپار بخدا..ما خودمون چهارتا خواهریم یکیمون فوت شد..سه تا موندیم براهم عاشق همیم

عزیزم مهر و محبتش مال توعه،تو زجر حملشو میکشی دختر باشه بازم برکت خداست،دذک میکنم چه حسی داری منم خانواده شوهریم کاملا پسر پرستن و تصمیم گرفتم اگه بچه م دختر شد جوری جواب حرفاشونو بدم که نتونن سربلند کنن نگاه کنن ،قوی باش ی ملکه داری ی ملکه دیگه هم داشته باش ،اون روزی میاد که باعث افتخارت میشن بالای صد تا پسر ❤️❤️❤️❤️❤️❤️